Rashford reakciója a kései győzelemre

Marcus Rashford utolsó percben lőtt góljával a Manchester United megszerezte mindhárom pontot a West Ham ellen és felléptek a tabella 4. helyére.


Rashford végigkövette az utolsó pillanatokban zajló támadást és kiválóan érkezett a szintén csereként beálló Cavani beadására. A gólörömöt kicsit ugyan félbeszakította a VAR ellenőrzése, de végül Jonathan Moss érvényesnek titulálta a találatot, Marcus pedig elárulta, hogy nincs is jobb érzés annál, mint az utolsó pillantban győztes gólt szerezni.

 

"Mindegy, hogy ki áll veled szemben a pályán, az utolsó pillanatig menned kell előre. Számomra ez a legjobb módja egy mérkőzés megnyerésének és nagyszerű érzés."

 

Marcus gólja a 2. volt két meccsen belül, mivel a Brentford ellen 3-1-re megnyert idegenbeli bajnokin is eredményes tudott lenni, szintén a kispadról beállva. Ennek pedig a 24 esztendős játékos nagyon örül.

 

 

"Nyilvánvalóan jót tesz az önbizalmamnak" - mondta. "A legjobban azonban a mérkőzések megnyerése növeli a magabiztosságot. Amikor a csapat meccseket nyer és remélhetőleg ezt folyamatosan megtudjuk majd tenni, akkor ezt felhasználjuk a folytatáshoz és a következő találkozók megnyeréséhez."

 

A West Ham legyőzésével a Vörös Ördögök feljöttek a 4. helyre, Rashford pedig külön kiemelte ennek a fontosságát is.

 

"Nagy a jelentőssége ennek. Igaz van mögöttünk néhány csapat, akik még fognak mérkőzéseket pótolni, de ennek ellenére jó, hogy így vonulhatunk el a szünetre. A Premier League-ben soha nem tudhatod mi fog történni ezért továbbra is magunkra kell koncentrálnunk és fejlődnünk kell tovább. Sokmindenért játszunk és természetesen a legfontosabb a trófeák megnyerése. Ameddig keményen dolgozunk és a pályán is mindent megteszünk a sikerért, addig az eredmények is jönni fognak és megvan a megfelelő mentalitásunk és minőségünk is a győzelmekhez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!