Így töltik a United játékosok a válogatott szünetet

A Manchester United keretének nagy része szabadságot kapott a hétre, miután legközelebb csak február 4-én lépnek pályára a válogatott szünet miatt.


Annak érdekében, hogy a koronavírus világjárvány okán elmaradt világbajnoki selejtezőkkel a nem UEFA-tagországok utolérjék magukat, a FIFA válogatott szünetett rendelt el a követekező napokra.

 

Alex Telles és Fred a brazil, míg Edinson Cavani és a jelenleg kölcsönben szereplő Facundo Pellistri pedig az uruguayi válogatotthoz csatlakozott.

 

Az Afrikai Nemzetek Kupáján hazájuk színeiben még mindig érdekelt Hannibal és Eric Bailly mellett tehát a dél-amerikai kvartett válogatottjuk tétmérkőzéseire fókuszál a napokban. De vajon mi a helyzet a többi United játékossal?

 

Úgy tűnik, a kemény munkának nincs vége Diogo Dalot, Jesse Lingard és Marcus Rashford számára sem.

 

A trió tagjai képeket és videókat osztottak meg Dubaiból közös edzőtermi és edzőpályás munkájukról, amely kapcsán utóbbi "Nincs szabadnap" felirattal látta el képeit.

 

 

Rashford jó góllövő formában mehetett a szünetre, miután kétszer is a kispadról beállva tudott eredményes lenni, köztük a West Ham ellen győztesgólt is jegyzett. 

 

A többi játékos otthon, vagy külföldi nyaraláson tölti az időt szeretteivel egy sűrű időszakot követően, ugyanis a novemberi válogatott szünet óta eltelt 9 hét során 14 mérkőzésen kellett pályára lépniük.

 

Maga Ralf Rangnick is arról beszélt a múlt héten, hogy ő is arra fogja kihasználni ezt az időszakot, hogy találkozhasson családjával. Ugyanis a német menedzser hazájában ahhoz szokott hozzá, hogy decemberben és januárban téli szünetet kapnak a csapatok, azonban mióta az előző hónap elején átvette a klub irányítását, neki nem sok pihenőideje volt.

 

"Igen, szerintem ez nagyon fontos, mivel ez az egyetlen időszak, ahol a játékosok és a stábtagok egy kicsit regenerálódhatnak és láthatják a családjukat" - mondta a 63 éves szakember.

 

"Karácsonykor nem tudtam találkozni a családommal, szóval legalább most lesz egy kisebb lehetőség arra, hogy újra láthassuk egymást."

 

"Ugyanez lehet igaz a játékosokra is, amit követően aztán még lesz egy teljes, normális hetünk edzeni és felkészülni a Middlesbrough elleni kupamérkőzésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!