Maguire üzenete az újrakezdés előtt

Harry Maguire, a Manchester United csapatkapitánya kitart amellett, hogy a szezon második felében még bőven van lehetősége a csapatnak sikereket elérnie, mivel 3 sorozatban is érdekeltek és versenyben vannak.


Az angol védő a múlt héten tért vissza a csapatba sérülését követően, a West Ham elleni bajnokin pedig kiváló teljesítményt nyújtott, amit végül 1-0-ra megnyertek a Vörös Ördögök és így felléptek a tabella 4. helyére.

 

Ez az eredmény sokat javíthat a kilátásokon és nagy lendületet adhat a nemzetközi szünetet követő folytatásban. 

 

"Soha nem a legjobb 4 közé jutás a cél a Unitednél, mivel mindenáron elsők akarunk lenni. Jelenleg viszont a top 4 a rövidtávú ambíció és mindenki eltökélt ennek elérésében."

 

Első körben a Vörös Ördögök az FA-kupára kell koncentráljanak, mivel a nemzetközi szünetet követően a Middlesbrough csapatát fogadják majd az Álmok Színházában február elején, majd szintén februárban a Bajnokok Ligája is folytatódik, ahol az Atletico Madrid vár Rangnick csapatára.

 

 

Maguire határozottan előre tekintett a Stewart Gardnerrel folytatott carringtoni beszélgetés során és kifejtette, hogy hisz abban, hogy a 2021/22-es szezon sikeres lehet a csapat számára.

 

"Nagyon fontos, hogy ameddig csak lehet versenyben legyünk és a szezon végén trófeákért küzdhessünk. Szeretnénk két hónap múlva a bajnokságban mindenki számára kihívást jelenteni a legjobb helyek megszerzéséért folytatott küzdelemben és ugyan ezt szeretnénk a kupákban is a döntő felé menetelve."

 

"Jelenleg nem vagyunk megelégedve a bajnoki pozíciónkkal, de sokmindent elérhetünk még a ránk váró meccseken. Megszerezzük a megfelelő lendületet és javulni fogunk folyamatosan."

 

"Mostantól egészen a szezon végéig csapatként kell harcolnunk és együtt dolgoznunk és el kell érnünk a céljainkat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!