Maguire: Nagyon örülök Phil visszatérésének

Harry Maguire, a Manchester United csapatkapitánya örül, hogy barátja, Phil Jones újra fitt és üdvözli az így megnövekedett versenyhelyzetet is a belső védők között.


Egy súlyosabb sérülés miatt pokoli volt az elmúlt két év Phil Jones számára, aki idén januárban térhetett vissza a Unitedbe a Wolves elleni találkozón, melyen csapata egyik legjobbja volt a pályán és mindent beleadott a címeres mezben, amit rendkívül büszkén viselt mindig is.

 

Phil számára érzelmes volt a találkozó vége, mikor könnyek közt sétált le a pályáról, miközben a szurkolók a nevét skandálták, Maguire pedig pontosan tudja, hogy barátja számára mennyire sokat jelentett ez pillanat.

 

 

Harry ugyanezen a délutánon sérülés miatt nem léphetett pályára, de a legutóbbi, West Ham elleni találkozón már visszatérhetett és kiváló teljesítményt nyújtott, így a nemzetközi szünetet követően valószínűleg kiélezett versenyt láthatunk majd a belső védők között, hiszen Bailly, Lindelöf és Varane is a kezdőben szeretne helyet kapni a két angollal egyetemben.

 

"Természetes, hogy amikor játszol, akkor sikeres akarsz lenni és küzdened kell a helyedért. MIndannyian láthattuk, hogy milyen volt Phil visszatérése két év kihagyást követően. Kiválóan játszott. Nagyon boldoggá tett, ahogy láttam azt, hogy pályára lép."

 

"Phil jó barátom és sok időt töltöttem vele a lábadozása alatt megélt nehéz napok során. A visszatérését sérülés miatt csak a lelátóról tudtam nézni, de azt gondolom, hogy ő volt a legjobb játékosunk a pályán és nagyon örültem annak, hogy újra láthatom játék közben, mert nagyon keményen dolgozott az előző két évben. Most ismét fitt és készen áll a játékra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!