Rooney: Soha nem fogom feldolgozni az eltiltást

A Manchester United csatára, Wayne Rooney elárulta, 'soha nem fogja feldolgozni' a káromkodása miatti eltiltását, ami miatt ki kellett hagynia a Manchester City ellen FA kupa elõdöntõt a Wembleyben.


Wayne Rooney két mérkõzéses eltiltást kapott, így egy bajnoki mellett nem lehetett ott a Wembleyben sem az õsi rivális ellen, miután a West Ham United elleni bajnokin értékesített tizenegyesét követõen obszcén szavakat kiabált a mérkõzést közvetítõ tv-csatorna kamerájába.

 

"Soha nem fogom feldolgozni, hogy a büntetésem miatt lemaradtam az FA kupa elõdöntõjérõl, amelyet végül elvesztettünk. Ezt már soha nem kaphatom vissza" - kezdte az angol válogatott csatára.

 

"Sajnálom, amit tettem. Nem gondoltam konkrétan senkire, nem volt célom bárkit is megsérteni."

 

"Ez csak egy érzelmi kitörés volt részemrõl. Észnél kell lenned minden esetben a kamerák elõtt, de van néha olyan, amikor nem tudod magad fékezni. De az FA megbüntetett."

 

Rooney szerint a Manchester Unitednek muszáj arra törekednie, hogy felülmúlják a jelenleg Európa, és talán a világ legjobb csapatának tartott Barcelonát, miután elismerte, hogy a Bajnokok Ligája idei gyõztese olyan színvonalat képvisel, amelynek eléréséhez Sir Alex Ferguson legénységének fel kell vennie a kesztyût.

 

 

"Nem azért voltunk ott a Wembleyben, hogy legyen egy másik csapat is a pályán" - tette hozzá.

 

"Tudtuk, hogy a Barcelona fantasztikus csapat, de úgy gondoltuk, hogy képesek lehetünk megakadályozni õket a céljuk elérésében."

 

"Õk egy nagyon különleges csapatot alkotnak, és olyan szinten vannak, amit szeretnénk mi is elérni. Sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk, ha szeretnénk odáig jutni, mint õk."

 

"Biztos vagyok benne, hogy ezt a menedzser is tudja, és oda fog figyelni arra, hogy olyan döntéseket hozzon, amellyel ezt teljesíthetjük."

 

"Visszanéztem a mérkõzést, és a Barcelona hihetetlenül játszott. Fel kell tennünk a kezünket. Messze õk voltak a jobb csapat."

 

A döntõben gólt szerzõ támadó azt is elismerte, a Manchester Unitednek nem volt válasza a brillírozó Lionel Messire a Wembleyben.

 

"Lionel Messi a valaha volt legnagyszerûbb játékos. Láttuk, hogy az elmúlt két-három évben milyen teljesítményt nyújtott. Nagyon nehéz lenne egy hozzá hasonló játékost találni."

 

"Messi nyeri meg a mérkõzéseket, míg Xavi és Andres Iniesta az ellenfeleket bénítják meg."

 

"Nagyon keményen kell dolgozni ahhoz, hogy be lehessen fogni õket, ez nehezebb, mint bármilyen más mérkõzés. Messi egy mozdulatával képes véget vetni annak, amiért egész idõ alatt dolgoztál."
 

Telegraph

 

 


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!