12 millió fontot ajánlana a PSG Berbatovért

A Paris Saint-Germain elsõ klubként megpróbálkozik azzal, hogy egy megfelelõ ajánlattal elédesgesse a Manchester Unitedtõl Dimitar Berbatovot.


A bolgár támadó jövõje finoman fogalmazva is bizonytalan mostanság az Old Traffordon, miután Sir Alex Ferguson döntésének értelmében még a kispadra se ülhetett le a múlt heti Bajnokok Ligája döntõn, majd a klub egy éves szerzõdéshosszabbítást ajánlott és írt alá Michael Owennel.

 

Úgy tudni, a két évvel ezelõtt 30.75 millió fontért a Tottenhamtõl igazolt támadóért, akinek még 12 hónap van hátra a szerzõdésébõl, 10 és 15 millió font közötti ajánlatokat várnak a Vörös Ördögöknél.

 

 

Ilyen kaliberû összeg kifizetésére lehetõsége nyílhat a Paris Saint-Germainnek, miután a héten Qatar Sports Investments 70%-os részesedést vásárolt a klubban, és egyes híresztelések szerint készen állnak egy 12 millió fontos ajnálat megtételére.

 

Bár biztosan nem tudni a klub álláspontját az idei szezon gólkirályával kapcsolatban, annyi biztos, hogy Berbatov korábban kijelentette, hogy maradni szeretne Manchesterben. 

 

Daily Mail


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!