Manchester United 0-0 Watford

Csak egy lesgólt sikerült szerezni a Watford ellen, fontos pontokat dobott el a csapat.


Rangnick kicsit változtatott a kezdőcsapaton az előző mérkőzésekhez képest, Maguire csak a padon kapott helyet, Elanga pedig a meccs elejétől a pályán lehetett.

 

Kicsit álmosan kezdtek a hazaiak, két szögletet is rúghatott a Watford, de nem lett belőlük veszély. Aztán az 5. percben majdnem megszerezte a vezetést a United, jobbról érkező beadást Ronaldo remekül vette le, 9 méterről lőtt, de a labda a kapufáról visszapattant a mezőnybe.

 

Lüktető játék folyt a mérkőzés elején, a 12. percben óriási lehetősége volt a Vörös Ördögöknek a vezetés megszerzéséhez, remek kontrát vezetett Elanga és Ronaldo, előbbi kiválóan passzolt Fernandeshez, aki Fosterrel állt szemben, a kapus azonban nagyot védett a portugál próbálkozásánál.

 

A 15. perc végén Elanga tört befelé jobbról, Telleshez passzolt, a bekk beadása Ronaldot találta meg, aki közelről a kapuba passzolt, azonban sajnos lesen volt, maradt a 0-0.

 

Négy perccel később Pogba beadását lőtte kapu mellé Fernandes.

 

Az első 20 perc egyértelműen a hazaiaké volt, sokkal lendületesebben játszottak Fernandesék.

 

A 27. perc újabb komoly lehetőséget hozott, Elanga ugratta ki Ronaldot, aki elvitte a labdát Foster mellett, de nagyon kisodródott, így csak passz jöhetett szóba, nagyszerűen tekert Fernandes fejére, ám a támadó kapu fölé bólintott.

 

Két perc múlva Matic zseniális hosszú átadása találta meg Tellest, aki beadta a labdát, Elanga fejese Ronaldo elé került, Foster bátran kiugrott a kapujából és hárított.

 

A félidő utolsó harmadát is a United dominálta, de a gól csak nem akart jönni.

 

Fordulás után a Watford előtt adódott az első helyzet, szöglet után Samir fejelt kapu mellé.

 

Fernandes és Pogba is lövéssel próbálkozott, de mindkét esetben blokkolt a védelem.

 

Elanga is helyzetbe került, de ő sem tudott betalálni a kapuba. Egyre frusztráltabbá váltak a játékosok.

 

A 67. percben Fernandes jobbról ívelt kapu elé, Pogba csúsztatott, Ronaldo elvétette.

 

Rangnik elég bátor, vagy vakmerő húzást hajtott végre, Fred után Matic-ot is lehozta, tele volt a csapat támadóval, remélve, hogy az utolsó 15 percben valahogy összehoznak a játékosok egy gólt.

 

A 80. percben Shaw szabadrúgást végezhetett el, de a labda a hosszú felső mellett elsuhanva elhagyta a pályát.

 

Az utolsó percekben totális nyomás alá kellett volna helyezni az ellenfelet, ehelyett totális káosz volt, amit a játékosok műveltek; pocsék passzok mellett totál érthetetlen megoldások jellemezték a játékot. Sokszor egymást zavarták a manchesteriek.

 

A 90. percben Sancho tekerése kerülte el a hosszú felsőt.

 

A 92. percben Fernandes lőtt, Foster védett. Ekkor már totál visszaállt a Watford, ám az utolsó lehetőség mégis előttük adódott, de szerencsére nem lőtt gólt Sarr.

 

Hiába a 22 lövés, ha csak 3 találta el a kaput. Frusztráló eredmény született ma délután is, sokkal többet vártak a szurkolók, de sajnos csak egy pont lett belőle.

 

 

Premier League, 27. forduló
Manchester United 0-0 Watford
Old Trafford 

 

Vezette: Kevin Friend

 

United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Varane, Telles(Shaw 74.) - Fred(Sancho 62.), Matic(Rashford 74.) - Elanga, Fernandes, Pogba - Ronaldo
Nem használt cserék: Henderson, Dalot, Maguire, Jones, Lingard, Mata

 

Watford: Foster - Ngakia(Kabasele 63.), Cathcart, Samir, Kamara - Sissoko, Louza, Cleverley(Kucka 80.) - Sarr, King(Sema 63.), Dennis
Nem használt cserék: Bachmann, Cucho, Kayembe, Masina, Pedro, Troost-Ekong

 

Gólszerző: -

 

Sárga lap: -

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!