Kémek a pletykafészekben 2.rész

Megkezdett sorozatunkat folytatva ismét körbetekintünk, a sajtó milyen átigazolási hírekkel állt elõ a klubbal kapcsolatban.


Az elsõ rész bár csak hat napja íródott, új nevek így is akadtak szép számmal.

 

Érkezõk:

Alexis Sanchez megszerzésérõl bõvebben is szóltunk. A fiatal chilei érkezése erõsen kérdéses, mert bár a hírek szerint a Man. City elállt vételi szándékától, az Inter és a Barcelona szeretné leigazolni a tehetséget. Az ára 32 millió font. Bár Sir Alex a hírek szerint nyáron sokat költhet, kérdéses, hogy kiadna ennyit egy játékosért. Ráadásul Ashley Young elmondta, a jövõ héten dönt jövõjérõl, így ha esetleg az angol érkezik, az minden bizonnyal kizárja Sanchez leszerzõdtetését.

Ki ismeri Ricky Alvarezt? Az argentín Velez Sarsfield 23 éves középpályásáról van szó, akit az Arsenal szeretne leigazolni, ám úgy hírlik, Ferguson egy 10 millió fontos ajánlattal beszállt a licitbe.

Samir Nasrit is egyre több sajtó megemlítette, mint lehetséges érkezõt. Tény, sokkal olcsóbb megoldás lenne, mint a holland Wesley Sneijder. A francia képes a középpályán irányítani is, sõt bal szélen is tud maradandót alkotni.

Paul Scholes helyetteseként immár Mathieu Valbuena neve is felbukkant. A Marseille középpályásának játékát testközelbõl is megtapasztalhatta Fergie a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõi során. 15 millió font körüli árról szólnak a hírek úgy, mint a blackpooli Charlie Adam esetében is, aki szintén úgy lett beállítva, mint a visszavonult Scholesy lehetséges helyettese.

Javier Pastore neve is fel-felbukkan a sajtóban, ám az 50 millió eurós ár igen soknak tûnik a fiatal középpályás esetében.

 



Távozók:

A Sunderland Wes Brownt és Darron Gibsont szeretné és hat millió fontot fizetne cserébe. "Van egy Hendersonuk, miért nekik Gibson?" - vetõdhet fel a kérdés. "Talán õk sem bíznak már abban, hogy meg tudják tartani? Esetleg Ferguson belemegy az üzletbe úgy, hogy a fiatal középpályás átköltözik az Old Traffordra?"

Dimitar Berbatovért a francia Paris Saint-Germain is bejelentkezett, 12 millió fontot fizetnének a 30 éves támadóért.

A Borussia Mönchengladbach szeretné megszerezni a United fiatalját, Josh Kinget.

Ha már fiatalok, a Juventus is érdeklõdik két fiatal után, Paul Pogbát és Davide Petruccit szemelték ki Torinóban. 

 


Nani neve ismét felmerült. Mivel Ashley Young érkezése egyre biztosabb, a portugál szélsõ jövõje egyre kérdésesebb a Mirror szerint. A lap szerint Nani csalódottságát fejezte ki, miután nem került be a BL döntõn a Vörös Ördögök kezdõcsapatába, ráadásul szerette volna, ha a tavaly márciusban meghosszabbított szerzõdésében a heti 70000 fontos fizetést megemeli a klub, de a United ezt elutasította. A hírek szerint Sir Alex eladná a játékost, amennyiben egy jó ajánlat érkezik érte. A legújabb hírek szerint a Real Madrid is elgondolkozott a játékos szerzõdtetésén.


folytatjuk...
 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!