Mi volt De Gea beceneve a suliban?

David de Gea elárulta a manutd.com riporterének, Adam Marshallnak, hogy milyen becenévvel illeték őt a spanyolországi iskolákban.


A Manchester United spanyol kapusa volt a legutóbbi szurkolói kérdezz-felelek beszélgetés alanya, amely során több ezer kérdést intéztek a csapat szimpatizánsai a klub 1-es számú hálóőréhez. 

 

Az egyik kérdést Yusuf tette fel az Egyesült Királyságból, ami egyszerűen annyi volt: "Mi volt a beceneved az iskolában?"

 

"Köszönöm a kérdést, Yusuf! Manapság De Gea ként szoktak szólítani a legtöbben. Korábban, bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt így mondják angolul a Blondie (szöszi) becenevet kaptam, mivel fiatalon szőke voltam."

 

 

"Szöszinek és De Gea-nak hívtak leggyakrabban."

 

Természetesen érkeztek Davidhoz komolyabb kérdések is, például a szingapúri Haziq-tól, aki életszemléletéről kérdezte a 31 éves kapust.

 

"Nos, azt hiszem, most sokan vannak nehéz helyzetben" - mondta. "Családok és gyerekek is. Mindenek előtt azt mondanám, hogy békét szeretnék a világban és emiatt megpróbálok minél jobb világot teremteni az utánunk jövő generációknak, különösen a gyermekeknek. Számomra ez a legfontosabb."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!