Evra imádja Amerikát

A francia védõ mostanában a 2010/2011-es szezonra összpontosított, hogy csapatával megnyerje a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját...


Ám most, hogy a szezonnak vége, hamarosan az Egyesült Államokra összpontosíthat, az országra, mely oly sok vonzót tartogat számára.

 

"Mindig imádtam Amerikába látogatni. Minden évben, amikor nyaralni megyek, 1-2 hetet töltök az Egyesült Államokban."

"Az egész országot bejártam, Texas, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Orlando, New York, Chicago...mindenhol voltam, de még több más helyet is szeretnék látni."

"Az egyik kedvenc emlékem a Grand Canyon-i utazás volt. Helikopterrel mentünk és leszálltunk megebédelni. Hihetetlenül meleg volt, de csodás élményt jelentett."

 "Mindig nagyszerû hangulat van Amerikában, különösen a nagyvárosokban. Imádom a magas épületeket. Nehéz kiválasztani a kedvenc városomat, de New York különleges hely. Fantasztikus atmoszférája van. Az utcán táncolnak az emberek, amit nagyon élveznek - hatalmas energiája van annak a helynek. Ráadásul sok különbözõ kultúra is megtalálható az Államokban: angol, olasz, ír, francia...nagyon nemzetközi."

 


"Több fantasztikus amerikai várost is meglátogathatok a nyáron a United túráján, a tavalyi túráról nagyszerû dolgokat meséltek a csapattársaim, így nagyon várom már. A srácok mondták, mekkora szurkolótáborunk is van ott, ami nem lep meg engem. A szurkolóink fantasztikusak, egyszerûen mindenhol ott vannak. Azt hiszem a Föld végére is elmehetnél, ott is találkoznál United szurkolóval."

"Nagyszerû lesz találkozni több szurkolóval is, nagyon jó show-t kell alkotnunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!