Lindelöf: Cél a kiegyensúlyozottság elérése

A Manchester United védője, Victor Lindelöf szerint a csapat számára a legfőbb fókuszt a kiegyensúlyozottság elérése jelenti a Premier League top 4 helyéért folyó versenyfutásban.


A Vörös Ördögök jelenleg az ötödik helyet foglalják el a bajnoki tabellán, szombaton este pedig a Bajnokok Ligája kvalifikációban versenytárs Tottenham Hotspurt fogadják majd hazai pályán a bajnokságban a múlt heti, városi derbin elszenvedett vereségüket követően.

 

Bár Ralf Rangnick legénysége egy ponttal le van maradva a jelenleg negyedik helyen álló Arsenal mögött - akiknek még van három elmaradt mérkőzésük is - továbbra is hiszik, hogy a csapat sorsa a saját kezükben van, Lindelöf szerint pedig a kiegyensúlyozottság vezetheti őket sikerre.

 

"Nem voltunk eléggé kiegyensúlyozottak az utóbbi időben. Ez az igazság. A teljesítményeinknek sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lenniük" - mondta a svéd védő a United Review-nak.

 

"Nem lehet az, hogy az egyik meccset megnyered, a következőn döntetlent játszol, aztán megint nyersz... meg kell találnunk az egyensúlyt a teljesítményeink tekintetében. A legutolsó hazai meccsünkön [a Watford ellen] nem kaptunk gólt, de nem is tudtunk lőni egyet se. Mint mondtam, sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk ebben, mert számomra védőként, illetve csapatként egyaránt, fontos, hogy ne kapjunk gólt, elöl pedig rendelkezünk az ahhoz szükséges minőséggel, hogy gólokat szerezzünk, szóval meg kell találnunk a ritmust és nyernünk kell egymás után néhány mérkőzést."

 

"Minden játékos folyamatosan a Bajnokok Ligájában szeretne szerepelni, mi pedig mindig a céljainkra koncentrálunk. Ez az, amit el kell érnünk."

 

 

A Tottenham egy meggyőző, 5-0-s Everton elleni sikerrel a hátuk mögött látogathat majd az Old Traffordra, de az észak-londoni gárda formájára is a hullámzás jellemző.

 

Amellett, hogy legyőzték a címvédő és listavezető Manchester City-t, illetve kilenc gólt szereztek a Leeds United és az Everton elleni meccseken, Antonio Conte együttese kikapott a Middlesbrough, a Burnley, a Southampton és a Wolves gárdáitól is legutóbbi hét meccsük során.

 

"Mint mindig, kemény mérkőzésre van kilátás" - tette hozzá Lindelöf.

 

"Nagyon jó játékosokkal rendelkeznek. Voltak kimagasló teljesítményeik, illetve olyanok is, amikor nem nyújtották a legjobbjukat, de ellenük mindig nagyon, de nagyon nehéz játszani, nekünk pedig a lehető legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk ahhoz, hogy megszerezhessük a három pontot."

 

"Szerintem, mint mindig, meg kell próbálnunk csak és kizárólag a következő mérkőzésünkre koncentrálni. Nagyon, de nagyon fontos, hogy csak a következő feladat lebegjen a szemünk előtt. Nem szabad túlzottan előreszaladni. Szóval természetesen a figyelmünk most a következő meccsre koncentrálódik és ennek mindig így is kell lennie."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!