Rangnick Bruno hiányzásáról

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált a Tottenham elleni kezdőt illetően.


A manchesteri derbihez képest összesen 5 helyen történt változás a kezdőben, ami viszont aggodalomra adhat okot, az Bruno Fernandes hiányzása, akire nagy szükség lehet majd a keddi, Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

 

Raphael Varane és Cristiano Ronaldo a kezdőbe kerültek, Edinson Cavani pedig ott van a nevezett cserék között. Az előzetes híreknek megfelelően pedig Scott McTominay vádlisérülés miatt kimaradt a meccsnapi keretből. 

 

David de Gea áll ezúttal is a kapuban, bár az ő játékával kapcsolatban is voltak aggodalomra okot  adó pletykák, a kezdőbe pedig még bekerült újra Diogo Dalot és Marcus Rashford is Aaron Wan-Bissaka és Anthony Elanga helyére. 

 

"Bruno sajnos lebetegedett" - erősítette meg Rangnick a meccs előtt. "tegnap nem is tudott edzeni, így ma nem áll rendelkezésre. Remélhetőleg kedden már játékra alkalmas lesz, de ma kimarad."

 

 

"David produkált egy pozitív COVID tesztet, ami végül falsnak bizonyult, mert utána csináltunk egy másikat, ami pedig negatív volt, ezért játszhat."

 

"Három támadóval szerettünk volna felállni, ezért döntöttem úgy, hogy Rashford és Ronaldo is a kezdőbe kerül" - mondta Rangnick arra a kérdésre, hogy a remek formában lévő Sancho mellett ezúttal az angol és portugál támadó került a kezdőbe.

 

A Spurs elleni hazai bajnokit kedden az Atletico Madrid elleni manchesteri visszavágó követi, ezután pedig jókora szünet következik és majd csak április elején láthatjuk pályán újra kedvenceinket.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!