Csapathírek az Atletico elleni meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált csapa állapotával kapcsolatban az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója előtt.


Luke Shaw, Scott McTominay és Bruno Fernandes is ott voltak a csapat hétfői edzésén, jelenlétük pedig nagy lökést adhat a csapatnak a spanyolok elleni visszavágón. Hármójuk közül pedig egyedül csak Shaw bevethetősége kérdéses.

 

Az első talákozó 1-1-re végződött Joao Felix és Anthony Elanga találatainak köszönhetően a Wanda Metropolitanoban, így döntetlen esetén a továbbjutó kilétére hosszabbítás, illetve, ha szükséges büntetőpárbaj során derül fény az új szabálynak köszönhetően, mely eltörölte az idegenben lőtt gólokkal megszerezhető előnyt.

 

A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján Rangnick elmondta: "A jelenlegi helyzet szerint minden játékosunk rendelkezésre áll a holnapi mérkőzésre, egyedül Luke Shaw neve mellett van egy halvány kérdőjel."

 

 

"Tegnap és ma is edzett, de várnunk kell, hogy lássuk, teljesen alkalmas-e a játékra."

 

Fernandessel kapcsolatban a német menedzser hozzátette: "Tegnap negatív lett a tesztje, ezért ma edzhetett."

 

Shaw mellett Fernandes és McTominay is hiányzott a Spur elleni bajnokin, viszont visszatért Edinson Cavani és csereként pályára is lépett a találkozón, melyet Cristiano Ronaldo mesterhármasával 3-2-re a rekordbajnok nyert meg.

 

David de Gea is végigjátszotta a teljes 90 percet, bár az ő szereplése is kérdőjeles volt egy pozitív COVID teszt miatt, amiről kiderült végül, hogy rossz volt, így kedd este ő is ott lehet korábbi csapata ellen az Old Traffordon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atletico Madrid

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 2. mérkőzés
Első forduló eredménye: 1-1

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!