Rashford megjegyzése a meccs utáni incidenssel kapcsolatban

Rashford a közösségi médiát használta egy olyan helyzet megoldására, ami a kedd esti, Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája kiesés után következett be.


A Vörös Ördögök támadója arról számolt be, hogy verbálisan bántalmazták, amikor elhagyta a stadiont és elárulta azt, hogy a közelmúltban több alkalommal is áldozata volt ilyen gúnyolódásoknak az online térben is.

 

Rashford ezekre reagálva üzenetet tett közzé a Twitteren.

 

"Minden történetnek két oldala van. Egy videó képes ezer szót is megfesteni, ám jelen esetben pontatlan információkat eredményez a közösségi médiában. Sokan fenyegetőztek, fenyegettek és kérdőjeleztek meg, az érzéseim pedig tegnap este sem lettek jobbak. Ember vagyok én is és, ha naponta hallod és olvasod magadról az ilyen üzeneteket, akkor az megvisel. Senki sem kritikusabb nálam a teljesítményemet illetően."

 

"Ami látható, hogy ahogy kijövök a stadionból, abban a percben kiabáltak nekem és nem csak a játékommal kapcsolatos megjegyzéseket kaptam. Az emberek azt várják, hogy reagáljak erre, a telefonok pedig készen állnak egyből ennek a rögzítésére. El kellett volna engednem az egészet és figyelmen kívül hagyni? Ezt kellene tennünk, igaz?"

 

 

"Két dolgot szeretnék tisztázni. Az első az lenne, hogy mit mondtam valójában annak a férfinak, aki szidalmazott. Azt, hogy "gyere ide és mondd a szemembe". Ez maximálisan alátámasztható. A másik, hogy a mutató ujjamat használtam, nem a középsőt. Nem intettem be neki a középső ujjammal."

 

"Ehhez sem volt jogom és nem is ego kérdése az egész. Ideges voltam, csalódott voltam. Butaság volt részemről az adott pillanatban tett reakcióm, de ember vagyok én is."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!