Dalot előszülinapi ajándékot kapott

Ma van Diogo Dalot 23. születésnapja, a védő azonban 1 nappal korábban megkapta az egyik legnagyobb ajándékot.


Dalot meghívót kapott a portugál válogatottba és ott lesz március 24-én a Törökország elleni világbajnoki selejtező rájátszásában, majd 5 nap múlva Olaszországgal, vagy Észak-macedóniával nézhet majd farkasszemet.

 

A United védője a 2020-as Európa-bajnokságon debütált a nemzeti csapatban, bár nevezése akkor elég kései volt, hiszen eredetileg Joao Cancelot nevezte a szövetségi kapitány.

 

Dalot kiváló szezont fut a Manchester Unitednél és Ralf Rangnick irányítása alatt 20 meccsből 14 találkozón pályára lépett. Teljesítményét Fernando Santos is elismerte és meghívót küldött neki a válogatottba. A cél pedig az, hogy 6. alkalommal legyenek ot a világbajnokságon.

 

 

"Igen, a keretet 1 nappal a születésnapom előtt jelölik ki és az egyik legjobb szülinapi ajándék lenne az, ha ott lehetek a válogatottban" - mondta Dalot egy múlt heti interjújában.  "Lesz néhány szabad napunk ott, amit azzal töltünk, amit csak szeretnénk. Én Portugáliában leszek és azt a napot a családommal és a barátaimmal fogom tölteni és ünnepelni fogunk."

 

"Bízom benne, hogy ott lehetek majd a válogatottban is és segíthetek a hazámnak. Nagyon jó ajándék lenne."

 

Dalot kívánsága teljesült és kíváncsiak voltunk arra, hogy beszélt-e Bruno Fernandessel és Cristiano Ronaldoval a meghívásról és arról, hogy mennyire fontosak a következő találkozók.

 

"Igen, beszéltünk róla. Döntő fontosságú meccseink lesznek először Törökország ellen. Nem szeretnénk túlságosan idegeskedni, de nyilvánvaló, hogy van rajtunk nyomás. Nagyon jó a csapatunk, de a törököknek is nagyszerű játékosai vannak, viszont egyértelmű, hogy szeretnénk ott lenni a világbajnokságon."

 

"Úgy gondolom, hogy mindenünk megvan ehhez, de meg kell mutatnunk a pályán, hogy mi vagyunk a jobbak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!