Manchester United 1-1 Leicester City

A Leicester szerzett vezetést, ami után Fred egyenlített. Több találat nem esett, így 1-1 pontot kaptak a csapatok. A Vörös Ördögök ismét nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak.


A válogatott szünet utáni első bajnokiját játszotta szombat este a United, melyben nem volt ott Ronaldo, míg a vendég Rókáknál Vardy volt a legnagyobb hiányzó.

 

Az első lehetőség a City előtt adódott, Maddison végzett el szabadrúgást balról, Barnes csúsztatta meg a labdát, ami a háló tetején landolt.

 

Újabb szabadrúgást láthattunk a vendégektől, Maddison ezúttal jobbról tekert a kapu elé, Fred tisztázott.

 

Barnes pillanatai következtek az első 10 perc végén, kétszer is lőtt a támadó, de nem sikerült a kapuba találnia.

 

Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak a Vörös Ördögök az első negyedórában, csupán két szögletig sikerült eljutni, amelyekből nem lett semmi komoly helyzet.

 

Húsz perc után kezdett ébredezni a hazai alakulat, Shaw beadását Pogba fejelte Schmeichel kezeibe. Nem sokkal később Fernandes került óriási helyzetbe, de sajnos a lövését Schmeichel lábbal hárította. Fred újabb gólpasszt osztott volna ki, amennyiben Bruno eredményes lett volna.

 

Iheanachotól jött a válasz, remek támadás végén lőhetett a csatár, azonban 16 méterről kaput sem talált.

 

A manchesteri feltámadás nem sokáig tartott, néhány perc után újra sokat esett a United játékának színvonala. A Leicester sem igazán tudott mit csinálni a hazai védekezéssel, így a félidő utolsó percei nagyon unalmasra sikeredtek.

 

Kegyetlen sok hibával játszottak a Vörös Ördögök, nem csoda, hogy komoly helyzetek nem jöttek a második félidő elején sem. Bár Elanga és Dalot is lőtt, de ezekből a próbálkozások sem jelentettek veszélyt.

 

Rangnick cserével próbálta frissíteni csapatát, de Rashford sem sokat tett a játékhoz.

 

A 62. percben középpályán szerzett labdát a City, Maddison bal oldalon kapott remek labdát, onnan tekert a kapu elé, ahol Iheanacho érkezett és fejelt a hálóba, 1-0 a Rókáknak.

 

Csupán 4 percig tartott a vendégek vezetése, Fred passzolt Fernandes elé, aki 16 méterről kapura lőtt, Schmeichel vetődve védett, de a kipattanóra Fred csapott le és közelről a kapuba lőtt, 1-1!

 

A 71. percben Sancho adta el a labdát saját térfélen, Iheanacho került helyzetbe így, de szerencsére kapu fölé emelt a támadó. 

 

Maddison szabadrúgása szállt be a kapu elé, Fofana emelkedett a legmagasabbra és kiválóan fejelt, De Gea azonban elképesztően nagyot hárított. Szöglettel jöhettek a vendégek, amit tisztáztak a védők. A védők, akikről sok szó nem esett eddig, azonban az mindenképp elmondható volt, hogy a mai találkozón Maguire nagyon nagyot játszott, rengeteget dolgozott és sok esetben ő segítette ki a társakat.

 

Az utolsó 10 percbe lépett a meccs, Iheanacho és Varane közötti párharcot a csatár nyerte meg, Maddisont játszotta meg, aki a rövidbe lőtt 9 méterről. Marriner kiment megnézni az esetet és visszavonta a gólt, mert Iheanacho szabálytalan volt Varane-nal szemben.

 

Az utolsó percekre nagyon elfáradtak a Rókák, a United teljesen beszorította ellenfelét Rangnick csapata, de vagy Sancho lőtt sután, vagy Elanga csinált óriási butaságot.

 

Ilyen játékkal a a United nem érdemelt három pontot, sajnos ezt már sokadik alkalommal leírhattuk. Nem is lett meg a 3 pont, így egyre távolabb kerül a 4. hely.

 

 

Premier League, 31. forduló
Manchester United 1-1 Leicester City
Old Trafford

 

Vezette: Andre Marriner

 

United: De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw(Telles 46.) - Fred, McTominay(Rashford 55.) - Elanga, Pogba(Matic 75.), Sancho - Fernandes
Nem használt cserék: Henderson, Jones, Lindelöf, Wan-Bissaka, Mata, Lingard

 

Leicester: Schmeichel - Justin, Evans(Amartey 64.), Fofana, Castagne - Tielemans, Mendy(Choudhury 91.) - Maddison, Dewsbury-Hall, Barnes - Iheanacho(Daka 92.)
Nem használt cserék: Jakupovic, Soyuncu, Albrighton, Lookman, Pereira, Perez

 

Gólszerző: Fred 66' illetve Iheanacho 63'

 

Sárga lap: Shaw, McTominay illetve Fofana, Tielemans

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!