Bruno: Előre kell tekintenünk

Bruno Fernandes szerint a Vörös Ördögöknek nincs ideje a Leicester elleni 1-1 miatt keseregni, hanem arra kell koncentrálniuk, hogy a következő találkozón nyerjenek.


A United döntetlent játszott szombat késő délután a Rókák ellen és ezzel fontos pontokat hullajtott a csapat a Bajnokok Ligája helyezésért folytatott küzdelemben. A pontvesztéssel Fernandes és társai elszalasztották az esélyt, hogy átmenetileg megelőzzék a Tottenhamet és beérjék az Arsenalt is, ezekre így már csak 8 meccse maradt Rangnick csapatának.

 

Fernandes kitart amellett, hogy továbbra is megéri küzdeni a 4. helyért, ám alapos önvizsgálatra van szükségük, a következő találkozót pedig már meg kell nyerniük. 

 

"Mindenki csalódott" - mondta a portugál középpályás az MUTV-nek a találkozó után. "Ez nem az az eredmény, amit szerettünk volna, de már nem tehetünk ellene semmit. Előre kell tekintenünk a következő meccsre és meg kell értenünk, hogy ennek a klubnak sokkal jobb helyen kell lennie és tudjuk, hogy képesek vagyunk oda juttatni."

 

Bruno nagyban hozzájárult a United egyenlítő találatához és kifejezetten sikeres hetet tudhat még így is a háta mögött, hiszen a válogatottal kijutottak a világbajnokságra, a Vörös Ördögökkel pedig új szerződést írt alá.

 

Fernandes nem sokkal Iheanacho találatát követően került helyzetbe, ám lövését Casper Schmeichel még védeni tudta, a kipattanóra azonban Fred ért oda, aki meg is szerezte az egyenlítő gólt.

 

 

"Az önbizalmunknak ott jót tett, hogy érezhetően a szurkolók hittek bennünk és hangosabbak lettek. Próbáltunk mégtöbbet beleadni, hogy megnyerjük a mérkőzést, de sajnos ez már nem sikerült."

 

Már csak 8 bajnoki van hátra, Bruno pedig azt szeretné, ha a csapat azonnal visszatérne a győzelem útjára az Everton ellen. A középpályás kitart azon véleménye mellett is, hogy nem tekinthetnek most ennél tovább és fontos, hogy rövid távon megőrizzék a higgadtságukat, amivel aztán hosszú távon is haladni tudnak.

 

"Amit tehetünk az az, hogy a győzelemre koncentrálunk és meg kell nyernünk minden meccset ami még ránk vár. Fontos az is, hogy csak a soron következőre koncentráljunk mindig és nem szabad kapkodnunk, hanem higgadtan, megfontoltan kell játszanunk meccsről-meccsre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!