A United és az egész világ támogatja Ronaldot

Mindenki a Manchester Unitednél és az egész futball világban szeretetét küldi Cristiano Ronaldo és családja felé, miután a klublegenda szívszorító bejelentést tett hétfőn este.


A közösségi médiában Cristiano az alábbi tragikus hírről számolt be:

"Legmélyebb szomorúságunkra be kell jelentenünk, hogy fiúgyermekünk elhunyt. Ez a lehető legnagyobb fájdalom, amelyet bármelyik szülő átélhet. Csak a lánygyermekünk születése ad számunkra erőt ahhoz, hogy némi örömmel és bizakodással éljük meg ezt a pillanatot."

 

"Szeretnénk köszönetet mondani az orvosok és nővérek szakértő ellátásáért és támogatásáért. Mi mindannyian le vagyunk taglózva ezen veszteség miatt és szeretnénk, ha ebben a nagyon nehéz pillanatban kérhetnénk a magánéletünk védelmét. Kisfiúnk, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk téged."

 

A család sokkal fontosabb, mint bármi más, Ronaldo pedig most a szeretteit támogatja ebben a nagyon nehéz időszakban. Ezért a klub megerősíti, hogy kedden este nem fog szerepelni a Liverpool ellen az Anfield Roadon és továbbra is a magánéletük tiszteletben tartását kérik.

 

Cristiano, mi mindannyian gondolunk rátok és sok erőt kívánunk a családnak.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!