McTominay: Mutassuk meg a büszkeségünket

A Manchester United középpályása, Scott McTominay nehezen tudta elrejteni érzelmeit, miután 3-1-es vereséget szenvedtek az Arsenal otthonában, ezzel pedig minden bizonnyal a Vörös Ördögök reményei végleg elúsztak a következő szezonban való Bajnokok Ligája indulással kapcsolatban.


Ralf Rangnick csapata ismét vereséget szenvedtek, ezúttal pedig a szerencse sem állt melléjük az Emirates Stadionban. A skót válogatott játékos nagyon csalódott az eredmény miatt és elmondta, hogy csak annyit tehetnek, hogy a hátralévő négy mérkőzésen emelt fővel vonulnak ki a pályára.

 

A United jövő hét csütörtökön a Chelsea ellen lép pályára, azt követően a Brentford, a Brighton & Hove Albion és a Crystal Palace lesznek az ellenfeleik az utolsó fordulókban. 

 

Sajnos az első négy helyezés már elérhetetlennek tűnik, Scott megígérte viszont, hogy mindent meg fognak tenni érte. 

 

"Őszinte leszek, nehéz most erről beszélni" - nyilatkozta a klubmédiának. "Nagyon csalódott vagyok."

 

"Mindent megtettünk a győzelemért, de megint az történt, ami mostanában, azt hiszem ez a sors fintora. Az, hogy mennyire szerettünk volna nyerni, szerintem nagyon egyértelmű volt. "

 

 

"Nagyon fontos, hogy felemelt fejjel álljunk ki a szezon végéig a meccseinken. Nem adhatjuk fel. "

 

"Ez a büszkeségről szól és nem másról, mint az önbecsülésünkről, hiszen a világ egyik legjobb klubjában játszunk. Ennél jobbnak kellene lennünk, nem ez a mérce és ezt tudjuk. Mindenki erről beszélt az öltözőben és tudjuk, hogy a mérce ennél jóval magasabb. Magunkba kell néznünk és jobban csinálni a dolgainkat. "

 

McTominay azután tért vissza a kezdő tizenegybe, hogy nem használt csere volt a Liverpool elleni mérkőzésen, mivel egy ideig sérüléssel küzdött. Bár a fővárosban a Vörös Ördögök nem arattak sikert, főleg néhány VAR által született bírálat miatt, a saját nevelésű játékos azonban nem keresett kifogásokat.

 

"Természetesen kemény volt a mérkőzés és veszítettünk 3-1-re" - idézte fel. "A legszükségesebb dolog a labdarúgásban a góllövés. Ha nem találsz be elégszer az ellenfél kapujába, veszítesz. Nehéz most erről beszélnem. Nincs szó most arra amit érzek, teljesen feldúlt vagyok és össze vagyok törve."

 

"Azonban nem adjuk fel. Ezt mondogattuk az öltözőben is. A világ egyik legnagyobb klubjáért játszunk és mindenki ugyanazzal mentalitással rendelkezik azt illetően, hogy bátran és büszkén lépünk pályára a lehető legjobb eredményért."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!