Lindelöf: Erős befejezést szeretnénk

Victor Lindelöf szerint fontos, hogy a Manchester United a lehető legpozitívabb módon fejezze be a szezont a hátralévő 4 mérkőzés során.


A közelmúltban az Evertontól, a Liverpooltól és az Arsenaltól elszenvedett vereségek jelentősen rontották a United azon ambícióját, hogy kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligája következő szezonjára.

 

Bár matematikailag még mindig lehetséges, hogy a klub a következő hetekben bekerüljünk Európa elit kupasorozatának következő idényébe, de ez igencsak kemény feladat lenne és számos más tényezőnek is jól kellene alakulnia, mivel a Vörös Ördögök sorsa ebben a tekintetben nem a saját kezükben van.

 

Mindezek ellenére Lindelöf ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat továbbra is a szezon lehető legjobb lezárására törekszik a hátralévő 4 találkozó során, melyek közül az első a csütörtök esti Chelsea elleni megmérettetés lesz az Old Traffordon.

 

"Szerintem nagyon-nagyon fontos, hogy ezt megtegyük" - mondta a svédek csapatkapitánya a United Review legújabb számában megtalálható interjújában. "Nyilvánvaló, hogy ez a szezon nem volt elég jó és természetesen ezért mi, játékosok vállaljuk a felelősséget."

 

 

"Azt akarjuk, hogy a lehető legerősebben fejezzük be az idényt és megpróbálunk ezért mindent megtenni a hátralévő meccseken."

 

A Chelsea elleni hétközi találkozót követően jövő hétfőn a Brentford látogat még az Old Traffordra, majd május során még ellátogat Rangnick csapata a Brighton és a Crystal Palace otthonába is.

 

A 2021/22-es szezon végéhez közeledve Lindelöf elgondolkodott az idényen és rávilágított egy olyan dologra, amit fejleszteni kell már a hátralévő találkozókra is.

 

"Úgy gondolom, hogy stabilabb játékot kell játszanunk és több meccset megnyernünk. Most nyertünk egy meccset, aztán döntetlen jött, nyertünk kettőt, majd vereség. Sokkal következetesebbnek kell lennünk mindenben, amit csinálunk."

 

"Ebben sokkal jobbá kell válnunk, mert néha az az érzésem, hogy az ellenfelek túl könnyen átjátszanak minket és helyzeteket teremtenek."

 

"Természetesen a nehéz időkben is össze kell tartanunk és még keményebben dolgoznunk. Megpróbáltuk ezt még akkor is, amikor rettenetesen nehéz volt és még mindig van egy kis esély a legjobb 4 közé jutni."

 

"Igazság szerint amit akarunk, az az, hogy versenyben legyünk a címekért, de nagyobb következetességre van szükségünk, csapatként erősnek kell lennünk és hinnünk kell magunkban."

 

Az interjú során Lindelöf üzent a szurkolóknak is.

 

"Szeretnénk jól teljesíteni a hátralévő meccseinken és megnyerni azokat. Szeretnénk boldoggá tenni a szurkolókat, mert tudjuk, hogy frusztráló volt számukra ez az idény, ezért szeretnénk a lehető legjobb játékkal előrukkolni."

 

"Szeretném megköszönni a támogatásukat, a következő szezonban új menedzserünk lesz, biztos vagyok benne, hogy jobban fogunk teljesíteni és harcban leszünk a trófeákért."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!