Rangnick beszélt Ronaldo jövőjéről

Ralf Rangnick elismerte, hogy fontos lesz tisztázni Cristiano Ronaldo jövőjét az Old Traffordon, mivel arra számít, hogy a Manchester United célkeresztjében csatárok is lesznek a nyári átigazolások során.


A házi góllövőlista éllovasa, Cristiano Ronaldo a Chelsea elleni találkozó egy nagyszerű találattal 23-ra növelte góljai számát a szezonban, szerződése pedig jövő nyárig szól a rekordbajnokkal.

 

Ralf Rangnick, a United ideiglenes menedzsere már beszélt arról, hogy a nyáron a klub keresni fog csatárt is a támadószekcióba és elismerte, hogy a következő idény előtt egyeztetni kell Ronaldoval is a szerepköréről, de ez a feladat majd Erik ten Hagra vár, aki hamarosan átveszi a csapat irányítását.

 

Amikor közvetlenül a United 7-esének jövőjéről kérdezték Ralf így válaszolt: "Erről beszélnünk kell majd Erikkel és a vezetőséggel is, de Cristianonak további egy évre szerződése van."

 

 

"Az is fontos, hogy kiderüljön, hogy ő mit szeretne, ha maradni akar."

 

A Sky Sportsnak adott külön interjújában hozzátette: "Végül Erik és Cris döntése lesz, hogy mit akarnak csinálni. Nem az én dolgom erről beszélni, de a mai teljesítménye nagyszerű volt."

 

Felvetődött a kérdés, hogy a csapat túlságosan függ Ronaldotól és a góljaitól, mivel a bajnokságban a csapat legutóbbi 9 találatából 8 a portugál klasszis nevéhez fűződik, Rangnick viszont sem a múltban sem most nem érzi úgy, hogy ez így lenne, de elismerte, hogy felvetődött annak a lehetősége, hogy az átigazolási időszakban a csatárposztra is igazolni fognak.

 

"Mindig tisztességesnek kell lennünk a játékosokkal. Jónéhány játékosunk lőtt gól, ha jól emlékszem az első 10 meccsemen 10 különböző gólszerzőnk volt. Jelenleg nagyon bízunk Cristianoban, aki jó teljesítményt mutatott a Chelsea ellen, viszont frissítenünk kell a nyáron a csatárposzton is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!