Greenwood óvadékának meghosszabbítását kérte a rendőrség

A rendőrség kérelmezte a Manchester United támadójának, Mason Greenwood óvadékának a meghosszabbítását, akit nemi erőszak, testi srétés és gyilkossággal való fenyegetés gyanúja miatt vettek őrizetbe.


A fiatal támadót január 30-án, vasárnap tartóztatták le miután Greenwood barátnője terhelő bizonyítékokat osztott meg a közösségi médiában, amelyek fizikai erőszakról szóltak. A 20 éves Greenwood jelenleg óvadék ellenében szabadlábon van, ám ennek határideje április 30-án lejárna, ezért a manchesteri rendőrség a mai napon kezdeményezte ennek meghosszabbítását a bíróságnak benyújtott kérelmében, mivel a tárgyalásra csak június közepén kerül majd sor.

 

A tárgyalásig Greenwood szabadlábon maradhat, mondták a rendőrök. A rendőrség mai napon kiadott közleményében az áll: "FOlytatjuk a január 30-án, vasárnap érkezett bejelentés vizsgálatát, amely egy nő által közzétett, online közösségi médiában megjelent képek és videók alapján indult el és egy erőszakos incidensről számolnak be. Ennek kapcsán egy 20 éves férfit őrizetbe vettünk, a vád ellene nemi erőszak, fizikai bántalmazás és gyilkossággal való fenyegetés."

 

 

"Az április 30-án lejáró óvadék meghosszabbítását kértük a bíróságtól, mivel a tárgyalásra várhatóan június közepén kerül majd sor. A gyanúsított a tárgyalásig óvadék ellenében szabadlábon maradhat."

 

A klub további értesítéséig játékosát felfüggesztette és a január 22-én megrendezésre került West Ham elleni bajnoki találkozó óta nem lépett pályára a csapatban. A felfüggesztést követően a Nike is szerződést bontott Masonnel.

 

A manchesteri rendőrség azt is közölte, hogy Greenwood vádlója számára speciális támogatást ajánlottak fel.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!