Bruno: Kötelező jól reagálnunk az utolsó meccsen

Bruno Fernandes ragaszkodik ahhoz, hogy a Unitednek pozitívan kell befejeznie a hullámverte szezon a Crystal Palace elleni utolsó fordulóban, miután 4-0-s vereséget szenvedtek a Brighton otthonában.


A Vörös Ördögök minden tekintetben alulmúlták önmagukat a déli parton és megalázó vereséget szenvedtek az Amex Stadionban. Moises Caicedo találatát még újabb 3 hazai gól követte, ezzel pedig a Brighton súlyos vereséget mért a rekordbajnokra az utolsó előtti bajnoki meccsen a szezonban.

 

"Az egész idén ilyen volt, hullámvölgy hullámvölgy hátán és mélypontok, de még van egy meccsünk. Meg kell nyernünk azt a mérkőzést, ennyit tudunk tenni" - mondta a középpályás az MUTV-nek a Sirályok elleni 4-0-s vereséget követően.

 

"Az utolsó találkozónk még odébb van, összpontosítanunk kell és meg kell értenünk, hogy az utolsó meccs nagyon fontos és mindent meg kell tennünk, hogy megnyerjük."

 

 

A mérkőzés utáni interjújában Fernandes üzent a szurkolóknak is, akik hosszú utat tettek meg délre és végig a csapat mögött álltak a vereség ellenére.

 

"Mint mindig most is hálásak vagyunk nekik. Rossz dolgokon mentek keresztül a szezon során, de ők végig mögöttünk álltak" - magyarázta Bruno.

 

"Ahogy egy másik interjúmban is mondtam, ha egy másik klubról, vagy egy másik országról lenne szó, akkor a mai napon már valószínűleg kiürült volna a lelátó, de nem így volt, mert a végsőkig szurkoltak nekünk."

 

"Újfent köszönet érte!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!