Beckham üdvözli a változásokat

David Beckham azt mondta, hogy örül a Manchester Unitednél bekövetkező változásoknak, amik már érinteni fogják a csapat 2022/23-as szezonját és reméli, hogy Cristiano Ronaldo maradni fog a klubnál.


Beckham a Miami Nagydíjon adott interjút a Sky Sportsnak, melyben egykori középpályásunk elmondta, hogy véleménye szerint a United szurkolói örülnének annak, hogy a csapat 7-es mezszámot viselő portugál klasszisa a 2022/23-as idényt is a Vörös Ördögöknél töltené.

 

Becks kifejtette véleményét az idei szezonról is, melynek a jó részében Ralf Rangnick ült a kispadon, akit hamarosan Erik ten Hag, az Ajax jelenlegi menedzsere vált majd és azt sem rejtette véka alá, hogy szerinte a szurkolók örülnek annak, hogy ez a szezon két hét múlva véget ér.

 

"Úgy gondolom, hogy vannak változások és lesznek is változások, legalább is most ezt látjuk" - mondta Beckham.

 

"Nehéz volt ez a szezon végig, de itt a vége és biztos vagyok benne, hogy most sok szurkoló hálás ezért, mert pokolian nehéz volt, tele hullámvölgyekkel."

 

"A játékosok és a menedzser is igyekeztek megtenni a lehető legjobbat, amit tudnak. Néhány hónapja magam is megfordultam a stadionban és teltház volt, tehát a szurkolók még mindig hisznek, szurkolnak és követik a csapatot."

 

"Ez az, amit a United szurkolói tudnak a legjobban. Nem sok csapat élt át ilyen időszakot az elmúlt években és ők még mindig teltházat csinálnak az Old Traffordon. Biztos vagyok abban, hogy lesznek változások."

 

Ronaldo jövőjével kapcsolatban hozzátette: "Nyilvánvalóan Cristiano Ronaldo az elmúlt 15 év egyik legjobb játékosa Leo Messi mellett. Fontos a szurkolók számára, hogy ők is azt lássák, van még lehetőség ebben a csapatban."

 

"Számára is fontos, hisz tudjuk, hogy mit jelent számára a Manchester United. Még mindig azt csinálja, amihez a legjobban ért, gólokat szerez. Ezt teszi Cristiano."

 

"Amit eddigi pályafutása során elért, az egészen hihetetlen és remélhetőleg még 1-2 évig így is marad."

 

 

Beckham mellett egykori kapusunk, Peter Schmeichel is elmondta véleményét Erik ten Hag kinevezésével kapcsolatban, ez alapján pedig a dán hálóőr úgy véli, hogy a holland kinevezése tökéletes alkalom a nagy változásokra az Old Traffordon, miután egy kifejezetten alacsony színvonalú szezon végéhez érve a United csak a 6. helyen áll a tabellán.

 

"Nem jó ezt látni" - mondta Schmeichel. "Nehéz megérteni, megtudni, hogy mi a baj pontosan."

 

"Ten Hag tökéletes választás a United számára. Mióta Sir Alex távozott csak küszködünk. Rengeteg pénzt költöttünk, eljutottunk valameddig, de nem oda, ahol lenni szeretnénk."

 

"Erik ten Hag színre lépése egy nagy lehetőség a változásra és azt hiszem ez az, amit mindannyian szeretnénk. Modernizálni kicsit a klubot, átalakítani a klubot. Ezt várom."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!