Binnion: Ez a klub különleges

Travis Binnion első reakciója a Manchester United rekordot jelentő 11. FA Ifjúsági-kupa győzelmét követően az volt, hogy mindig is tisztában volt azzal, hogy ez egy különleges klub.


Az U18-as csapat mérkőzésén egészen elképesztő, 62492 szurkoló ült a lelátón, köztük mintegy 6000 Nottingham Forest szimpatizáns, hogy láthassák ahogy a Vörös Ördögök fiataljai beírják nevüket a United történelemkönyvébe a keményen és makacsul küzdő vendégek elleni finálé során.

 

"Elbűvölőt minket a szurkolók által teremtett hangulat és az érdeklődés mértéke" - mondta Binnion a klubmédiának a mérkőzést követően. "Nem gyakran fordul elő velem, hogy nem találom a szavakat, de jelen pillanatban nem is tudom mit mondhatnék."

 

A mérkőzésen Rhys Bennett már a 13. percben előnyhöz juttatta a manchesterieket, ám a Forest még a szünet előtt egyenlíteni tudott, majd jelentős veszélyt jelentettek a második játékrészben.

 

Binnion méltatta a srácok mentalitását, akiket nem tört meg az egyenlítő gól és külön kiemelte a védelmet is.

 

 

"Úgy hiszem, hogy a hátsó négyesünk óriási volt. Warren Joyce fantasztikus edző. Remekül összerakta a csapatát, lendületesek és kemények voltak, szervezetten tették a dolgukat. Számítottunk rá, hogy megpróbálnak nagy nyomást gyakorolni ránk és nem volt könnyű megbirkózni ezzel."

 

"A támadókat is elismerés illeti, Garnacho pedig ismét gólt szerzett, ráadásul kettőt, de a védők is nagyot játszottak, köztük Sonny Aljofree és Maxi Oyedele. Radek Vitek is példamutató volt végig az egész torna alatt és kiválóan teljesített."

 

"Nagyon büszke vagyok a srácokra, a klubra és az Akadémiára. Ez egy figyelemre méltó klub, amelynek a részei lehetünk és úgy gondolom, hogy erre nem árt néha emlékeztetni is magunkat."

 

A United U18-as csapata szombaton még ismét összecsap a Nottingham Forest fiataljaival, ám ezúttal a bajnokságban. Addig is folytatódjon az ünneplés!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!