Garnacho bevethetősége kérdéses a Palace ellen

Előfordulhat, hogy Alejandro Garnacho nem lesz bevethető állapotban a Premier League szezon utolsó mérkőzésén a Crystal Palace ellen.


Az U18-as játékosok közül az év legjobbjának választott argentin támadó kétszer is betalált az FA Ifjúsági-kupa döntőjében a Nottingham Forest ellen és sokan arra számítottak, hogy a Chelsea elleni debütálása után most vasárnap ismét lehetőséget kap a United Akadémiájának egyik legnagyobb tehetsége.

 

"Sajnos Alejandro beteg volt az elmúlt néhány napban" - mondta Ralf Rangnick, a csapat ideiglenes menedzsere a Sasok elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján. A múlt hét közepéig velünk edzett, de aztán kimaradt és azt hiszem ma volt először újra edzésen."

 

 

"Lehet, hogy benne lesz a keretben, de nem vagyok benne biztos, hogy fizikálisan elég fitt-e a játékhoz a betegségét követően."

 

Sajnos az időzítés rosszul jött ki a fiatal játékos számára, akit még az argentin válogatottba is meghívtak teljesítményének köszönhetően a szezon során. Rangnick azt is elárulta, hogy több játékosára sem számíthat a vasárnapi bajnokin, ami 17:00-kor kezdődik a Selhurst Parkban. A Unitednek ráadásul nagyon nagy szüksége lenne a 3 pontra, ha biztosra akarnak menni azt illetően, hogy a 2. számú európai kupasorozatban indulhassanak. Az egyedüli veszélyt a West Ham jelenti a Vörös Ördögökre, akik két ponttal vannak mindössze a rekordbajnok mögött.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!