Felkészülési mérkőzés az Atletico Madrid ellen

A Manchester United a 2022/23-as szezon megkezdése előtt összecsap egy felkészülési mérkőzésen az Atletico Madrid csapatával.


A mérkőzésre július 30-án kerül sor az oslói Ullevaal Stadionban, ahol a United legutóbb 2019-ben lépett pályára a Kristiansund ellen. A Vörös Ördögök részéről John Murtough az alábbiakat nyilatkozta:

 

"Az előszezon nagyon fontos része a csapat felkészülésének az előttük álló idényre. Játékosaink és edzőink örülnek annak a lehetőségnek, hogy egy olyan magas minőséget képviselő ellenféllel játszhatnak majd, mint az Atletico Madrid, illetve lehetőség nyílik így arra is, hogy a rendkívül szenvedélyes norvég szurkolók által megtöltött stadionban léphessünk pályára."

 

 

A Manchester United Operatív igazgatója, Collette Roach is megszólalt a bejelentés kapcsán:

 

"A Mancehster Unitednek régre nyúló és mély kapcsolata van Norvégiával és nagyon örülünk, hogy ezen a nyáron visszatérhetünk az Ullevaal Stadionba. Látogatásunk ráadásul egybeesik hivatalos norvég szurkolói klubunk 40 éves fennállásával, ami kiválóan tükrözi, hogy az országban milyen erős a csapat támogatása."

 

"Tudjuk, hogy mind a helyi, mind az utazó szurkolók nagyszerű fogadtatásban fogják részesíteni a csapatot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!