Ronaldo: Visszatérünk oda, ahova tartozunk

Cristiano Ronaldo köszönetet mondott a szurkolóknak visszatérése utáni első szezonját követően és ígeretet tett arra, hogy a Vörös Ördögök nemsokára újra trófeákat fognak nyerni.


Ronaldo még a csapat csalódást keltő szezonja során is ki tudott tűnni, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 24 gólt szerzett, emellett pedig számos egyéni elismerést is begyűjtött.

 

Hálás azért, hogy a szurkolók mögötte álltak visszatérése utáni első mérkőzésén, amikor a Newcastle Unitedet 4-1 arányban győzték le.

 

"Amit el kell mondanom a szurkolóknak, az nem más, mint hogy lenyűgözőek" - kezdte Cristiano a Manutd.com-nak.

 

"Még ha elveszítesz egy mérkőzést, ők akkor is mindig támogatnak minket és velünk vannak."

 

"A szurkolók mindig ott vannak a szívemben és ezeket az embereket mindannyiunknak tisztelni kell, mert ők mindig a mi oldalunkon állnak."

 

"Például az első meccsemen nem is a pályán, hanem már egy nappal korábban a hotelben is éreztem."

 

"Kissé ideges voltam előtte, ami normális, de a dolgok jól alakultak. Kezdő voltam, két gólt szereztem és minden nagyon jól sikerült."

 

 

Bár a United problémákkal küzdött a pályán, Ronaldo egyénileg egy újabb erős szezont tudhat maga mögött.

 

A manchesteriekhez való visszaigazolásának bejelentését követő héten megdöntötte a válogatottban szerzett gólok rekordját és jelenleg már 115 találatnál jár Portugália színeiben.

 

Decemberben az Arsenalnak lőtt góljával elérte 800. karrier gólját, míg a Tottenham Hotspur elleni márciusi mesterhármasával ő lett a történelem legeredményesebb játékosa tétmérkőzéseken, megelőzve ezzel Josef Bicant.

 

A 37 éves legenda már hozzászokott, hogy pályafutása során rekordot-rekordra halmoz, de most már figyelme arra összpontosul, hogy tovább bővítse a United színeiben 2003 és 2009 között szerzett éremkollekcióját.

 

"A rekordok természetes módon jönnek" - tette hozzá.

 

"Én nem szentelek ezeknek nagy figyelmet, de a rekordok nekem igen, szóval ez jó."

 

"Továbbra is az a motivációm, hogy folytassam a kemény munkát, meglegyen a szenvedélyem a játék iránt és természetesen ebben Manchester és a csapattársaim mindenben segítenek, szóval nekem el kell ismernem mindenkit, aki Cristianot segíti."

 

"Mindig nagyszerű érzés gólokat szerezni ennél a klubnál. Ha összejön a mesterhármas is, az még inkább."

 

"De számomra a legfontosabb, hogy megpróbáljunk mérkőzéseket, bajnokságot és valamilyen kupát nyerni, de én hiszek benne, hogy a Manchester újra visszatér oda, ahova tartozik. Néha ez időbe telik, de én továbbra is hiszek benne."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!