A United közzé tette távozó játékosainak névsorát

A Manchester United hivatalosan is közzé tette azon játékosok névsorát, akiknek szerződése a hónap végén lejár, a listában pedig több korosztály képviselője is megtalálható.


Az első csapatot illetően már megerősítették, hogy Edinson Cavani, Lee Grant, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic és Paul Pogba is távozik június végén, az Akadémiáról pedig 5 játékos fog távozni.

 

D'Mani Mellor, Reece Devine és Connor Stanley támogatást is kaptak új klubjuk keresésében. Mellor egy alkalommal lépett pályára a felnőtt csapatban egy 2019-ben lejátszott Európa-liga találkozón az Atalanta ellen, így elmondhatja magáról, hogy minden korosztályban megfordult a Unitednél. 

 

 

Paul Woolston kapus sérülés miatt jelentette be visszavonulását, ám ő továbbra is szoros kapcsolatban marad a klubbal, miközben pályafutása következő szakaszába lép. Paul McShane is visszavonult a játéktól, de folytatja edzői szerepét.

 

A klub élt azzal az opcióval, hogy meghosszabbítja Dylan Lewitt szerződését. A walesi játékos sikeres időszakot töltött a Dundee United csapatánál az elmúlt szezonban. A Vörös Ördögök szerették volna megtartani Martin Svidersky-t, ezért pedig új szerződést kínáltak neki, de úgy néz ki, hogy a szlovák középpályás távozik.

 

A klub minden tagja szeretné megköszönni a távozó játékosoknak az eddigi munkáját és sok szerencsét kívánnak nekik a jövőben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!