Megkezdődött a felkészülési szezon

A Manchester United játékosai visszatértek Carringtonba, hogy megkezdjék a felkészülést a 2022/23-as szezonra.


A válogatottbeli elfoglaltságok miatt többen még nem tértek vissza a csapat edzőközpontjába, de a felkészülés gőzerővel elkezdődött és vészesen közeledig a 2022-es felkészülési túra is.

 

A mai napon visszatérő játékosoknak már lehetősége volt megismerkedni Erik ten Haggal, aki immár a gyakorlatban is elkezdhette rányomni névjegyét a csapatra.

 

 

 

A visszatérő játékosok között ott volt David de Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Brandon Williams, Donny van de Beek és Anthony Martial is. A csoportos edzések előtt egyéni felmérések következnek, hogy a nemrég kinevezett menedzser pontos képet kapjon játékosai állapotáról. 

 

 

A United felkészülési mérkőzéssorozata július 12-én veszi kezdetét egy Liverpool elleni összecsapással, Bangkokban, majd ezt követőn a Melbourne Victory-val, a Crystal Palace-val és az Aston Villa-val találkoznak Ausztráliában, ezután pedig Oslóban mérkőznek meg az Atletico Madrid csapatával. Végezetül pedig a Rayo Vallecanoval játszanak még a Vörös Ördögök egy felkészülési mérkőzést az Old Traffordon.

 

 

 

 

A felkészülési túra találkozói élőben követhetők lesznek az MUTV-n.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!