Ronaldo mégis távozni akar?

Cristiano Ronaldo engedélyt kért klubjától, hogy távozhasson, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.


A portugál klasszis visszatérését nagy felhajtás övezte Manchesterben és maga Ronaldo is nagyon pozitív és magabiztos volt azt illetően, hogy egykori sikerei helyszínén újabb trófeáknak örülhet majd. 

 

A klub tavalyi gyenge szereplése azonban arra ösztönözte a 37 éves támadót, hogy megfelelő ajánlat esetén inkább távozna újra a Vörös Ördögöktől. A hírt elsőként a The Times hozta le, amely szerint Ronaldo jelezte a United vezetőségének, hogy szeretné hamarabb befejezni második manchesteri tartózkodását.

 

A lap információi szerint Ronaldo mindezt udvarias formában tette és inkább csak arra irányult a kérés, hogy megfelelő ajánlat esetén hagyják távozni. Kérésének egyik fő oka az is, hogy szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, amely sorozatba a Vörös Ördögök nem tudták magukat kvalifikálni és csak a 6. helyen végeztek a bajnokságban. 

 

 

A korát meghazudtoló formában lévő támadó úgy érzi, hogy még 3-4 évet képes lehet a legmagasabb szinten teljesíteni és nem szeretné elvesztegetni az idejét, hanem szeretne az egyébként is impozáns trófeagyűjteményébe újabb serlegeket szerezni. 

 

Ronaldo sem Ole Gunnar Solskjaer, sem Ralf Rangnick ideje alatt nem látta, hogy a klubnak mi lenne a célja és a The Times szerint hitehagyottá vált és úgy véli, hogy jövője nem az angol rekordbajnoknál íródik tovább.

 

A lap informátora szerint a kéréstől független Ronaldo maximálisan tiszteli a Manchester Unitedet és nem szeretné semmilyen alattomos módon kikényszeríteni távozását. 

 

A portugál támadóért egyébként állítólag a Chelsea és a Bayern München is versenybe szállna.


TheTimes

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!