Szóbeli egyezség Eriksennel

A The Athletic arról értesült, hogy Christian Eriksen és a Manchester United között létrejött a szóbeli megállapodás arról, hogy a dán középpályás csatlakozik a Vörös Ördögökhöz a nyár folyamán.


A hírek szerint Eriksen közölte a Uniteddel, hogy az Old Traffordon szeretne játszani és kész elfogadni 3 évre szóló ajánlatukat. A szerződés elkészítése folyamatban van, a véglegesítéshez pedig a 30 éves játékmesternek pedig még át kell esnie az orvosi vizsgálatokon.

 

Az orvosi vizsgálatok minden átigazoláskor rutin feladatnak számítanak, azonban a kontinenstornán történtekre való tekintettel különösen alaposan fogják a vizsgálatokat lefolytatni. Valószínűleg mindenki emlékszik még arra, amikor a dán játékos összeesett az Európa-bajnokságon szívleállás miatt.

 

 

Az eset után cardioverter-defibrillátort ültettek be neki, amely miatt a Serie A szabályai szerint nem folytathatta pályafutását az Internél. Az olaszok beleegyeztek abba is, hogy felbontsák szerződését, majd Eriksen a Brentfordhoz csatlakozott a tavalyi szezon második felében, melyben 11 alkalommal lépett pályára bajnokin, ezeken pedig 1 találatot ért el. 

 

Eriksen korábban a Tottenham játékosa volt 2013-2020 között és 226 alkalommal lépett pályára a Premier League-ben a Spurs színeiben. Ezeken a találkozókon 51 találatot ért el, pályafutását pedig az Ajaxban kezdte.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!