Rashford: Sokkal jobban érzem magam

Marcus Rashford elárulta, hogy sokkal jobban érzi magát a hosszabb pihenőt követően, illetve annak is köszönhetően, hogy már az elejétől részt vett a felkészülési edzéseken.


Mióta berobbant a felnőtt csapatba, Rashford számára ez az első félkészülési szezon, melyen az elejétől kezdve részt tud venni. A saját maga és a csapat számára is frusztráló szezont követően az angol támadó eltökélten nyilatkozott a Melbourne Victory elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

 

"Kicsit furcsa volt számomra, hogy ilyen hosszú szünetem volt a nyáron, ami majdnem 4 hét volt, de így volt időm fizikailag és lelkileg is feltöltődni."

 

"Élvezem, hogy a teljes felkészülésben részt vehetek, mert ez az első év mióta a csapatnál vagyok, hogy ezt megtehetem és már most azt mondhatom, hogy sokkal jobban érzem magam."

 

 

"Úgy gondolom, hogy az első két és fél hét edzés nagyszerű volt, sokkal fittebbek vagyunk, mint az előző szezonban, közben pedig az elkövetett hibákat folyamatosan tudjuk javítani."

 

Rashfordot megkérdezték az elmúlt hónapokban tapasztalható önbizalom problémáiról is, amire a következőt válaszolta.

 

"Mindig is azt mondtam magamnak, hogy egy nyerő csapatban sokkal könnyebb hibázni. Például a Liverpool ellen nyertünk, de nagyon sok hibát követtünk el. Egyénileg is. Amikor veszítünk, az nehéz. Sportolók vagyunk és nem szeretünk veszíteni. Amikor ez megtörténik össze kell szedned magad, koncentrálnod kell és meg kell próbálnod megnyerni a következő meccset."

 

"Nagy klub, amiben játszunk és azt várják tőlünk, hogy nyerjünk, nekünk pedig ezért keményen kell dolgoznunk és fejlődnünk kell. Most az ehhez szükséges kemény munkát végezzük és megpróbálunk megnyerni annyi meccset, amennyit csak tudunk a felkészülési szezonban, hogy készen álljunk a bajnokság kezdetére."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!