Bruno: Mindenki gólt akar szerezni

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes elismerően nyilatkozott társairól és elárulta, hogy mindannyian hozzá akarnak járulni a csapat sikeréhez a következő szezon során.


Erik ten Hag legénysége a 2022-es felkészülési túrán eddig 3 mérkőzéséből 3-at megnyert azzal, hogy ma 3-1-re legyőzte a Crystal Palace csapatát Martial, Rahsford és Sancho góljainak köszönhetően.

 

A melbourne-i eseményeket stílusosan lezárva Bruno Fernandes kihangsúlyozta, hogy a csapatban kiemelkedően jó a morál az újabb győzelmet követően.

 

"Nyilvánvalóan jól érezzük magunkat és az eredmény ezt csak fokozza és mégjobban fogunk játszani" - kezdte a portugál válogatott játékos. "Sok dolgon van még mit javítani, de van még időnk erre és készen fogunk állni a szezon kezdetére."

 

A csapatnak sikerült sokmindent beépítenie a játékba abból, amit Ten Hag taktikailag átadott nekik, különösen fontos, hogy a labdabirtoklás és azon kívül is van fejlődés és odafigyelnek a játékosok ezekre a dolgokra.

 

Amikor a bevezetett változtatásokról kérdezték, Fernandes örömmel osztotta meg, hogy mire kéri őket a holland menedzser.

 

 

"Most sokkal agresszívebbek vagyunk. Már az elöl lévő hármas is sokkal nagyobb nyomást fejt ki az ellenfélre, most is erősek voltak" - mondta Bruno. "Megszorongatják az ellenfél védőit és ez lehetővé teszi a középpályásainknak, hogy kicsit fentebb jöjjenek, így, amikor visszaszerezzük a labdát, mi is ott vagyunk a tűz közelében."

 

"Nagyobb területünk lesz így labdaszerzéskor és egyből támogatni tudjuk a támadókat, illetve sokkal szélesebben tudjuk a labdát is járatni. Rengeteg hely van így középen és így mi is sokkal jobbak tudunk lenni a labdával is."

 

Mivel a 202/23-as idényben szeretnének minél nagyobb veszélyt jelenteni az ellenfelek kapujára, Fernadnes elmondta, hogy támogatja társait abban, hogy próbálkozzanak a gólszerzéssel, hiszen feledtetni kell nekik az előző, csalódást keltő idényt.

 

"Mindannyian tudjuk, hogy szeretne mindenki gólt szerezni, persze a csatároké ebben a dologban a főszerep. Tudják, hogy nekik ott kell lenniük a megfelelő helyen, hogy gólt szerezzenek és nagyon jól teljesítenek most."

 

"Folyamatosan támogatnunk kell őket azzal, hogy boldogok legyenek, ami esetükben a gólszerzésből ered, a góljaik pedig győzelmekhez vezetnek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!