Premier League közvetítések a 2022/23-as idénytől

Augusztustól heti 2-3 angol bajnoki mérkőzést is a Network 4 sportcsatornáin, az Aréna 4-en és a Match 4-en nézhetünk majd.


Nemrég jelentették be, hogy a DIGI Sport csatornák megszűnnek, ezzel pedig azt gondolhattuk, hogy a Premier League közvetítéseit Magyarországon ezután kizárólag a Spíler TV kínálatában tekinthetjük majd meg. 

 

"Súlyos tévedés!!!"

 

Mai napon bejelentésre került ugyan is, hogy a Spíler mellett heti 2-3 mérkőzést a Network 4 csoport két csatornáján, az Aréna 4-en (a csatorna már elérhető) és a hamarosan induló Match 4-en láthatunk majd.

 

Az előzetes hírek alapján kapásból a nyitóhétvégén a Match 4 fogja közvetíteni a Vörös Ördögök szezonbeli első bajnokiját, amit a Brighton ellen játszanak majd Ten Hag fiai.

 

A tervek szerint a hétvégi találkozókat a Match 4 fogja adni, míg a hétfő esti mérkőzéseket az Aréna 4-en lehet majd élőben követni. 

 

 

Lesz, ami nem változik, mivel a Háromoroszlán című műsor fogja a meccseket felvezetni, melynek műsorvezetője a DIGI Sport adásaiból jól ismert Monoki Lehel lesz, ahogy a fordulót követő összefoglaló műsornak is.

 

Az Aréna 4 már elérhető a Telekom kínálatában, a Match 4 viszont a ma megjelent hírek szerint első körben a DIGI és az Invitel ügyfelei számára lesz nézhető, viszont addig még ez változhat, mivel folyamatosan zajlanak a tárgyalások a többi szolgáltatóval is. Nagy az esély rá, hogy a Telekom kínálatában is megjelenik majd az új TV adó, tekintve azt, hogy a Network 4 csoport Aréna 4-e is elérhető a magenta színű szolgáltatónál. Bízunk benne, hogy a szezon kezdetére ezt lezongorázzák az illetékesek és minél többen magyarul élvezhetik majd kedvenceink összecsapásait.


https://arena4.network4.hu/

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!