De Gea hosszabbítana a Uniteddel

A Manchester United kapusa, David de Gea abban reménykedik, hogy hosszabb távon is a klubnál maradhat és "katasztrofális" előző szezonjuk után hozzásegítheti csapatát a trófeaínség megszüntetéséhez.


A spanyol portás szerződése 2023 júniusában lejár, de a 2011-ben az Atletico Madridtól szerződtetett játékos elmondása szerint nyitott lenne a hosszabbításra.

 

"Ha megengedik, hogy maradjak, akkor biztosan maradni fogok. Nagyon kényelmesen érzem magamat itt, boldog vagyok és remélhetőleg tudunk még több trófeát nyerni mielőtt távozom" - mondta De Gea pénteken újságírók kérdésére, hozzátéve, hogy még nem kezdődtek meg a tárgyalások új szerződése kapcsán.

 

A United évtizedek óta az egyik legpocsékabb szezonját produkálta tavaly, amely során 58 ponttal csak a bajnokság hatodik helyén végeztek, így nem kvalifikálták magukat a Bajnokok Ligájába se - ráadásul megdöntötték a Premier League negatív pontrekordjukat is.

 

Emellett nem tudtak semmilyen trófeát se bezsebelni, így már öt éve tart trófeaínségük.

 

 

"Nem csinálhatjuk meg újra ezt, mert katasztrofális volt" - tette hozzá De Gea.

 

"Nagyon kemény, időnként kínos volt."

 

"Néhány meccsünk zűrzavarra hasonlított. Fájdalmas és elfogadhatatlan volt. De néha meg kell tapasztalnod a fájdalmat ahhoz, hogy elkezdhess felemelkedni."


Reuters

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!