Ronaldo visszatért Manchesterbe a jövőjéről egyeztetni

Cristiano Ronaldo visszautazott Angliába, hogy a jövőjéről egyeztessen a Manchester Uniteddel, értesült a The Athletic.


Ronaldo még nem dolgozott együtt az új menedzserrel, Erik ten Haggal, miután családi indokokra hivatkozva kihagyta a klub Thaiföldet és Ausztráliát érintő felkészülési túráját.

 

A 37 éves játékost héfőn várták Manchesterben és azt követően fog egyeztetéseket folytatni a Uniteddel, hogy néhány héttel ezelőtt közölte, távozni szeretne a nyáron, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.

 

A Unitednél konstans módon azt kommunikálják, hogy az ötszörös aranylabdás nem eladó és fontos részét képezi a 2022/23-as szezon csapatának.

 

 

Az a jelenlegi helyzetben még nem tisztázott, hogy kedden együtt edz-e majd Unitedes csapattársaival, de arra lehet számítani, hogy a következő napokban négyszemközti megbeszélést folytat majd Ten Haggal.

 

Az Old Traffordon visszatérését pozitív jelként értékelik és az ügyet jól ismerők szerint egyre valószínűbbnek tűnik a Unitednél maradása, bár a helyzete tekintetében még sok az eloszlatásra vonatkozó kérdőjel.

 

A Vörös Ördögök játékosai hétfőn szabadnapot kaptak, miután hosszú repülőutat teljesítettek Ausztráliából hazafelé, kedden azonban folytatják felkészülési szezonjukat, amely végén két meccs vár rájuk a hétvégén.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!