Ten Hag: Elfogadhatatlan Ronaldo korai távozása

Erik ten Hag "elfogadhatatlannak" nevezte, hogy Cristiano Ronaldo már a szünetet követően elhagyta az Old Traffordot a Rayo Vallecano ellen 1-1-re végződött felkészülési mérkőzés során.


Ronaldo a felkészülési szezonban először lépett pályára a Manchester United színeiben, amikor a kezdőcsapat tagja volt a madridi alakulat ellen, ám a félidőben lecserélték. 

 

Ezt követően egy szurkoló lefotózta és a közösségi médiában elterjesztette, hogy a portugál világsztár már a lefújást megelőzően távozott az Álmok Színházából.

 

Ezzel egy időben Diogo Dalot is lencsevégre került távozás közben, ám ő akkor nem volt a meccsnapi keret tagja, miutá 24 órával korábban az Atletico Madrid elleni felkészülési mérkőzésen vett részt.

 

A keddi, Carringtonban rendezett médianapon Erik ten Hagot játékosai korai távozásáról kérdezték.

 

 

"Ez elfogadhatatlan mindenkinél" - kezdte a holland Viaplay Sportnak. 

 

"Közöltem velük, hogy ez nem elfogadható. Mi egy csapat vagyunk. Egy keret. Egészen a legvégéig együtt kell maradnunk."

 

Az ESPN hírforrásai szerint Ten Hag arra kérte a teljes keretet, köztük az Atletico ellen pályára lépett játékosokat is, hogy egyenek együtt a Rayo elleni meccset megelőzően. Emellett az Osloban játszókkal azt is közölték, hogy meg kell nézniük a meccset a stadionban, akár a vezetőségi boxból, akár a saját különbejáratú helyükről.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!