Maguire: A United harcolni fog a címerért

Harry Maguire szerint a Manchester United játékosai a 2022/23-as szezon első tétmérkőzésén szeretnének okot adni a szurkolóknak, amiért "büszkék lehetnek csapatukra".


A Vörös Ördögök vasárnap délután a Brighton & Hove Albion elleni hazai bajnokival kezdik meg az új idényt, amely egyben Erik ten Hag első mérkőzése is lesz a Vörös Ördögök kispadján.

 

A holland menedzser első hivatalos csatáját megelőzően a csapat kapitánya arról beszélt a klubmédiának, hogy bár még csak nagyon korai szakaszában járnak a Ten Hag-érának, de hisznek benne, hogy lesznek észrevehető pozitív jelei az új mester hatásának.

 

Amikor arról kérdezték, mire lehet számítani induláskor a Sirályok ellen, az angol középhátvéd így felelt:

"Szerintem harcra és mindenek előtt kemény munkára."

 

"Futni és harcolni fogunk a címerért, hogy örömet okozzunk a szurkolóknak és egy olyan csapatot láthassanak, akikre büszkék lehetnek."

 

 

Sokan a Premier League-et tartják a világ legjobb bajnokságának és mivel érkeztek erősítések a fedélzetre a 2022/23-as szezont megelőzően, egyértelműen izgalom övezi az új idényt, amely egyben a bajnokság megalapításának 30. évfordulóját is jelenti.

 

"Szerintem ez a világ legjobbja" - jelentette ki Maguire.

 

"Hiszem, hogy a világ legjobb menedzserei és játékosai alkotják."

 

"Emellett az első helyezettől az utolsóig hatalmas és kiélezett harc figyelhető meg. Feszült. Nincsen könnyű meccs. Mindenki tudja, hogy a legjobbját kell nyújtania ahhoz, hogy nyerni tudjon. Ha valamelyik csapat lead belőle 5 vagy 10 százalékot, azt az ellenfél megtorolja. Ilyen a Premier League."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 2022/23, 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!