Rashford: A fiatalok megmutatták magukat

A Manchester United támadója, Marcus Rashford a klub fiatal játékosainak felkészülési szezonbeli hatását méltatta.


Rashford ismeri a csínját-bínját annak, hogy milyen az, amikor egy fiatal játékos megragadja az adandó alkalmat, ugyanis a felnőtt csapatbeli és a Premier League-ben történt bemutatkozása során is duplázni tudott - a Midtjylland és az Arsenal ellen - 2016 februárjában.

 

A Vörös Ördögök 10-ese hiszi, hogy az akadémisták - akik közül sokan részt vettek a Thaiföldön és Ausztráliában rendezett túrán, plusz a Rayo Vallecano elleni utolsó felkészülési meccsen - mindent megtettek azért, hogy ebben a szezonban esélyük legyen megmutatni magukat a legmagasabb szinten is.

 

"Jól teljesítettek és megmutatták magukat a menedzsernek" - kezdte Rashford.

 

"Magabiztosak voltak a pályán és 100 százalékot nyújtottak, amikkel jó esélyt teremtettek maguk számára."

 

"Ki tudja, hogy mi fog történni a szezon során - fonntos, hogy mindenki készen álljon, ők a túrával pedig egyértelműen jól kezdtek."

 

 

Ahogyan a fiatal játékosokról, úgy Marcus a három új igazolás, Tyrell Malacia, Christian Eriksen és Lisandro Martinez manchesteri élethez való alkalmazkodásáról is lenyűgözve beszélt.

 

"Ők mindannyian hoztak valami újat és ez igaz a pályán kívülre is, mert az öltözőnek is friss lendületet kölcsönöztek" - tette hozzá.

 

"Ez fontos, mert hosszú szezon lesz és mindenkire szükség lesz, mindenkinek hajtania kell a másikat, én pedig tudom, hogy ezt ők a pályán kívül is meg fogják tenni."

 

"A pályán labdabiztosak és mindegyikük képes arra, hogy remek futballt játszon."

 

"Mindannyian nagy várakozással tekintünk előre a szezonra, mint mindig és mi mindnyájan nagyon várjuk, hogy együtt játszhassunk az új játékostársainkkal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!