Arsenal U21 - Manchester United U21 3-1

A United fiataljai az Arsenal U21-es csapatával szemben kezdték meg a szezont és a Meadow Parkban rögtön bele is szaladtak egy 3-1-es vereségbe.


Wellens lévén a United szerzett vezetést a 14. percben, de az Ágyusok még az első félidő vége előtt egyenlíteni tudtak Edwardsnak köszönhetően, a második félidőben pedig Marquinhos és Azeez révén biztosították a győzelmet. 

 

Már a mérkőzés elején előnybe kerülhetett volna a hazai csapat, ugyanis Mee balra adta ki a labdát Jurado felé, aki valamiért röviden maga elé passzolt, ott érkezett is rá Tomiyasu és egy rövid Ágyus tiki-takát követően Sagoe belelőtte a vendégek kapusába a játékszert.

 

Szabadrúgás a United javára. Wellens áll a labda mögé ígéretes helyről és annak rendje és módja szerint el is tekeri a játékszert a jobb felső sarokba. A kapus nem érhetett oda, hiába nyújtózkodott. 0-1

 

Vendég bedobás, a labda azonban Marquinhos-t találta meg, Olayinka tovább pördíti előbbinek, majd ismét a vendég kapus mentette meg a United irháját a hazaiak góljától, miután a támadó lövését hárítani tudta. 

 

Marquinhos iramodik meg a bal szélen és passzol középre Edwardsnak, aki eltöri a labdát és ennek köszönhetően Mee ismét menteni tudott. 

 

Edwards robog el középen és kínálja meg Marquinhos-t labdával a jobb szélen, ő bevezeti a tizenhatoson belülre és ráküldi a kapura, amit még Mee bravúrosan hárít, a lecsorgót azonban Edwards bekotorta a hálóba. 1-1

 

Második félidő elején járunk, ismét Arsenal támadás, jobb szélről húz befelé Smith, majd erőből elvállalja a lövést, amit még a United védelme blokkolni tudott, azonban valamiért megvárták Marquinhos ismétlését, ami viszont már becsurgott a bal alsóba. 2-1

 

Jobb oldalon Marquinhos vette észre a nagyszerű lehetőséget, hogy három Arsenal játékos is üresen van a kapu előterében a védelem bal oldalán, nemes egyszerűséggel odaemelte a labdát, Azeeznek még arra is volt ideje, hogy lekezelje, majd elpasszolja a kapus mellett a labdát. Mee számonkérte társait és igaza is van, hol volt a védelem? 3-1

 

Éledezik a United, McNeill kap ígéretes labdát középen, ráfordul a kapura, de Graczyk bravúrosan hárítja lövését. 

 

Most Hansen következett a próbálkozással, ő közelebb is járt a gólhoz, de a kapufa útját állta, pedig jó lövéssel kínálta meg az Arsenal kapuját.

 

Szélről beadott labdára Mainoo ugrott a legmagasabbra, labdája azonban felpördült a levegőbe, ami így már Graczyk kapusnak csemege volt. 

 

Az állás már nem változott, igazából a United magának köszönheti a vereséget, mint a felnőtt csapatnál, úgy itt is két gólos hátrányba kerültek a védelem elmaradása miatt, majd már hiába rohantak az eredmény után, nem sikerült pontot szerezni. Legközelebb augusztus 12-én, péntek este 20:00-kor lépnek pályára hazai környezetben a Crystal Palace U21 ellen. 

 

Összegzés:

United: Mee, Wellens (Pye 72), Fredricson, Hardley, Jurado; Savage, Gore (Mather 85); Forson, Hansen, Meija (Mainoo); McNeill

Nem használt cserék: Harrison, Aljofree

Gólok: Wellens 14 ill.: Edwards 41, Marquinhos 46, Azeez 50


manUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!