United: El a kezekkel Rashfordtól!

Marcus Rashford a Paris Saint-Germain érdeklődése ellenére nem fog távozni idén nyáron a Manchester Unitedtől, értesült az ESPN.


A Unitednél egyértelműen közölték, hogy el a kezekkel saját kezelésű játékosuktól, miután kiderült, hogy Rashford ügynöke múlt héten találkozott a PSG vezetőivel Párizsban egy esetleges átigazolás kapcsán.

 

A francia együttesnél szeretnének a nyári átigazolási időszak lezárulta előtt egy támadót szerződtetni, Rashford pedig az egyik legfőbb célpontjuk erre. Azonban az ESPN hírforrásai szerint a Unitednek nem áll szándékában targyalásokba kezdeni vagy ajánlatokat megfontolni.

 

A 24 éves játékosnak még egy év van hátra jelenleg érvényes szerződéséből, amelyet a klub opcionálisan további egy szezonnal meghosszabbíthat, amely értelmében 2024 nyaráig az Old Traffordon maradhat.

 

 

Az ESPN arról is értesült, hogy a Unitednél szeretnének új szerződést kötni az angol válogatott játékossal.

 

Úgy tudni, hogy Rashford és képviselete már azóta tud a PSG érdeklődéséről, hogy Mauricio Pochettino leült a csapat kispadjára 2021 januárjában. A PSG állítólag hajlandó lenne jelentős fizetésemelést adni Rashfordnak, a Uniteddel még nem léptek kapcsolatba az esetleges vételár ügyében.

 

Az ESPN szerint a Ligue 1 bajnoka 60 millió fontra taksálja Rashford értékét, míg a United valószínűleg a duplájára, 120 millió fontra tartja Akadémiája neveltjét.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!