De Gea: Vállalom a felelősséget

A Manchester United kapusa, David de Gea ragaszkodott ahhoz, hogy a Brentford elleni vereséget követően kiálljon és vállalja a felelősséget.


A Vörös Ördögök 4-0-ra kikaptak a Méhektől a fővárosi találkozón, melyen a házigazdák már az első 35 percben eldöntötték a mérkőzés végkimenetelét.

 

Az első gól után a Brentfordnak szemmel láthatóan megnőtt az önbizalma, pedig a találathoz kellet az is, hogy Dasilva lövéséhez De Gea tőle szokatlan módon ügyetlenül nyúljon hozzá.

 

Kapusunk elismerte, hogy sokkal magabiztosabbnak kellett volna lennie a lövésnél és úgy gondolja, hogy a mérkőzésen az a gól egy sarkalatos pillanat volt.

 

"Először is vállalnom kell a felelősséget, mert úgy érzem, hogy ma miattam 3 pontot veszítettünk" - mondta Stewart Gardnernek, a klubmédia riporterének. 

 

"A meccs elején kontrol alatt tartottuk a játékot, nem történt semmi veszélyes, majd az első után jött a második és onnantól nagyon elveszítettük a fonalat."

 

 

"Nem reagáltunk semmit, sokkal jobban kellene tudnunk reagálni az ilyenekre, de ettől függetlenül a gólok, amit ma kaptam elfogadhatatlan."

 

"Pedig nem volt nehéz labda, csak oda kellett volna figyelnem jobban, sajnos megtörténik az ilyen. Ilyen a football és az élet is. Néha hibázunk" - tette hozzá De Gea.

 

"Ez most azért sokkal rosszabb, mert a csapat veszített, de most tovább kell dolgoznom, a lehető legjobban végeznem a munkámat és segítenem kell a csapatnak."

 

A Premier League új szezonjának első két meccsén elszenvedett vereségek után De Gea szeretett volna a szurkolók felé is üzenetet intézni.

 

"Nehéz most bármit is mondani, rengeteg nehéz pillanatot élünk meg és ezt már sokszor mondtam. A srácok és én keményen dolgozunk, ahogy a menedzser is és még mindig csak a kezdetén vagyunk valaminek."

 

"Nagy változás történt a klubnál az új menedzser kinevezésével és ezek csak az első meccseink. Szóval sokat kell még fejlődnünk, meg kell értenünk, hogy mit akar a menedzser és el kell kezdenünk megnyerni a meccseinket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!