Pulisic kölcsönvételét fontolgatja a United?

A The Athletic értesülései szerint a Manchester Unitednél azt fontolgatják, hogy kölcsönvennék a Premier League rivális Chelsea játékosát, Christian Pulisic-et.


A 2019 nyarán 58 millió fontért a Borussia Dortmundtól szerződtetett játékos iránt a Newcastle United, a Juventus és az Atletico Madrid is érdeklődött már idén nyáron.

 

Érthető, ha Pulisic csapatot váltana, még ha csak ideiglenesen is, ugyanis a 23 éves játékos elégedetlen azzal a játéklehetőséggel, amit Thomas Tuchel biztosít számára kezdőként és szeretne többet a pályán lenni a téli, katari világbajnokságot megelőzően.

 

 

Mindenidők legdrágább észak-amerikai futballistája kulcsfontosságú játékosa az USA válogatottjának, de a Stamford Bridge-n csak peremember, amelyet jól példáz, hogy csapata eddig két bajnokiján is csak csereként szállhatott be.

 

A Chelseanél tudatában vannak a játékos frusztráltságának, ezért hajlandóak lennének érte megfontolni egy kölcsönvételre vonatkozó ajánlatot. A The Athletic úgy tudja, hogy a játékos a Manchester Unitedbe igazolást preferálná.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!