Rashford élvezni fogja a Liverpool elleni meccset

A Manchester United támadója, Marcus Rashford elárulta, hogy élvezni fogja azt a tesztet, amit a Liverpool elleni mérkőzés jelent majd az Old Traffordon, hétfőn este.


A Manchester United két pofonba is beleszaladt a szezon elején a Brighton és a Brentford elleni vereségeknek köszönhetően. Jürgen Klopp csapata várhatóan még keményebb ellenfél lesz, Rashford pedig épp olyan izgatottan várja a klub ősi riválisa elleni megmérettetést, mint fiatalabb korában.

 

A United akadémiáján nevelkedett támadó 7 éves kora óta kötődik a Vörös Ördögökhöz, így már számos találkozón szerepelhetett a Mersey-partiak ellen.

 

"Hogy őszinte legyek, pontosan ugyan azt érzem most, min a múltban bármikor" - mondta Marcus, amikor a héten a klubmédiának nyilatkozott. 

 

"Bárki ellen szeretek nyerni, de a Liverpool és a Manchester City esetében még ott a bizonyítási vágy, hogy miért is a Manchester Unitedben játszom."

 

 

"Egy Liverpool elleni győzelem ugyanolyan fantasztikus érzés lenne most, mint volt gyerekkoromban."

 

Rashford eddig 5 alkalommal volt eredményes a Pool ellen és elismerte, hogy tapasztalata előny lehet csapata számára.

 

"Igen, valószínűleg ezt mondanám" - válaszolta arra a kérdésre, hogy az ősi rivális elleni eredményessége jelenthet-e előnyt. "A meccs után azonban a gól, az gól és bármelyik csapat ellen meg kell tudni azt szerezni."

 

"A várakozással járó érzés azonban fantasztikus, olyasvalami, amire játékosként vágysz és szerintem ez soha nem múlik."

 

Mivel a pályán javulásra van szükség ahhoz, hogy Erik ten Hag csapata jó irányba induljon el végre, a United 10-ese felhívást adott ki és arra kérte az Old Trafford közönségét, hogy "csak álljanak mögöttünk".

 

Rashford hozzátette: "Amennyire emlékszem, amikor legyőztük a Liverpoolt, akkor a szurkolók hatalmas segítséget nyújtottak nekünk. Fizikálisan és mentálisan is nehezek ezek a mérkőzések, így mindenképp szükségünk lesz rájuk. Ők is készen állnak a meccsre és ugyan úgy le akarják győzni a Poolt, mint mi."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!