Brown spanyol inkvizíciót szeretne

Wes Brown szerint a Manchester Unitednek megvan hozzá a megfelelõ önbizalma és tudása, hogy gyõztesen távozzon holnap a Mestallából.


Sir Alex Ferguson legénysége a Bajnokok Ligája C-csoportjának elsõ fordulójában csak gólnélküli döntetlent ért el a Rangers ellen hazai pályán. Wes Brown azon a találkozón lépett pályára elõször a szezonban, amely végül is sikerrel zárult számára, hiszen kapott gól nélkül sikerült lehoznia a védelemnek a skót bajnok elleni összecsapást, most azonban a Vörös Ördögök nagyobb feladat elé néznek, ugyanis nem engedhetik, hogy a Valencia öt pontos elõnyre tegyen szert elõttük.

 

 

 

 

"A Rangers elleni döntetlent követõen most már három pontra lesz szükségünk" - mondta Brown a Manutd.com-nak.

 

"Képesek vagyunk arra, hogy idegenben is nyerjünk, tudjuk jól. Nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk, de a gyõzelemért utazunk Spanyolországba."

 

Bár a szerdai összecsapással együtt még 5 mérkõzés van hátra a lehetséges hatból a Bajnokok Ligája csoportkörében, Sir Alex Ferguson mégis nagyon komolyan veszi a sorozatot, ezért a múlt heti Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen nem is ült a padon, hogy élõben láthassa játszani a Valenciát, amely 1-1-es döntetlent ért el az Atletico Madrid ellen.

 

"Az, hogy a menedzser múlt héten elutazott Spanyolországba, hogy személyesen is láthassa õket, mutatja, hogy mit gondol róluk" - tette hozzá.

 

"Tudjuk, hogy nehéz erõpróba elé nézünk. De tudjuk mit kell tennünk, és ezt a pályán is bizonyítanunk kell."

 

"Gyõzni akarunk, de ha nem sikerül, a döntetlen se lenne rossz eredmény számunkra, mivel a Valencia egy nagyon jó csapat - vezetik a spanyol bajnokságot és meggyõzõ sikert arattak idegenben a Bursaspor ellen."

 

"A Valencia önbizalomtól duzzadva fog minket fogadni, már csak azért is, mert otthon játszhatnak. Nem fogják könnyûvé tenni a dolgunkat. De azon leszünk, hogy megakadályozzuk, hogy a saját játékukat játszhassák, hazai csapatként is meg kell õket zavarnunk."

 

"Nehéz lesz, de mindig hiszünk benne, hogy felénk billenhet a mérleg nyelve, és ezzel visszatérhetnénk a rendes kerékvágásba, ami az európai kupát illeti."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!