Trapp visszautasította a Unitedet

Az Eintracht Frankfurt kapusa, Kevin Trapp megerősítette, visszautasította a Manchester United ajánlatát, hogy jelenlegi klubjánál maradhasson.


Úgy tudni, hogy a Vörös Ördögök már egy ideje figyelemmel követték Trapp helyzetét, miután Erik ten Hag egy kapussal kívánta megerősítené keretét, hogy versenyhelyzetet idézzen elő első számú portása, David de Gea számára.

 

Mindazonáltal most úgy tűnik, hogy az Eintracht Frankfurt 2021/22-es szezonbeli Európa-liga diadalából tevékeny részt vállaló 32 éves kapuvédő nem fog az Old Traffordra költözni.

 

 

"Rengeteg hír látott napvilágot az utóbbi napokban a Manchester United érdeklődése kapcsán. Igaz, hogy írásos ajánlatot tettek értem" - írta Trapp egy Instagram posztjában.

 

"A Manchester United egy világklasszis csapat és abban reménykedem, mindenki megérti, hogy egy ilyen ajánlatot meg kell fontolnom, át kell gondolnom. Azonban én mindkét klub vezetőségét tájékoztattam, hogy az Eintrachtot választottam."

 

Mint ahogy arról már hírt adtunk, a Unitednél figyelmüket már a Newcastle szlovák válogatott játékosa, Martin Dubravka felé fordították, akit kölcsönben szereznének meg.  


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!