Fabrizio Romano exkluzív interjúja Antony-val

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano az elmúlt napokban több alkalommal is beszámolt már arról, hogy az Ajax játékosa, Antony távozni szeretne a holland klubtól és a Manchester Unitedbe vágyik.


Az Ajax, miután több játékosát is eladta a nyár folyamán lenyilatkozta, hogy nem szeretnék eladni a brazil támadót, pedig maga a játékos is kérte a klub vezetőségét, hogy vegyék fontolóra az érte érkező ajánlatokat. Romano értesülései szerint tegnap érkezett is egy 90 millió Eurós ajánlat Antony-ért a Vörös Ördögöktől (plusz bónuszok), melyet az amszterdami klub vezetősége újfent lesöpört az asztalról.

 

Tegnap este aztán meglepetésként Fabrizio egy rövid interjút tett közzé Antony-val, a támadó pedig őszintén elmesélte, hogy mi a helyzet most az átigazolási ügyében.

 

Fabrizio: "Hogy haladnak az átigazolási tárgyalások?"

 

Antony: "Idén februárban az ügynökeim Amszterdamba jöttek, hogy tájékoztassák a klubot, hogy szeretnék távozni, új kihívásokkal szembenézni és kérték, hogy vegyék fontolóra néhány klub érdeklődését, mert minden bizonnyal befut majd néhány nagyszerű ajánlat."

 

Fabrizio: "Mi történt az Ajaxnál?"

 

Antony: "Idén nyárom megszakítottam a szabadságom és visszajöttem Amszterdamba, hogy személyesen értesítsem az Ajax vezetőit távozási szándékomról és kértem, hogy vegyék fontolóra az értem érkező ajánlatokat, mert ez itt egy két éves projekt volt."

 

Fabrizio: "Mit mondtál a klubnak?"

 

Antony: "Az átigazolási időszakban folytatódtak a megbeszélések, kaptam az Ajaxtól is javaslatot a szerződés meghosszabbítására, de még egyszer világossá tettem, hogy szeretnék távozni."

 

Fabrizio: "Mi történt ma, pénteken?"

 

Antony: "A mai napon folytatott tárgyaláson ismét kifejeztem, hogy szeretnék távozni és volt is egy jelentős ajánlat az asztalon értem. Az Ajax ezt visszautasította azzal az érvvel, hogy már csak 5 napjuk van arra, hogy megoldják a helyettesítésem."

 

Fabrizio: "Miért nem akar az Ajax elengedni?"

 

Antony: "Nem azt kértem az Ajaxtól, hogy engedjen el, hanem, hogy adjanak el a valaha volt legnagyobb összegért, amit egy Eredivisie-ben játszó focistáért valaha fizettek. Február óta ragaszkodom ehhez az álláspontomhoz és a klub is újraépíthette volna ennek megfelelően a csapatot."

 

Fabrizio: "Milyen érzéseid vannak a klubbal kapcsolatban?"

 

Antony: "Nagyon boldog voltam Amszterdamban, címeket nyertem az Ajaxban, barátokat szereztem és karriert építettem, de most megerősítem, hogy készen állok a váltásra, tele vagyok motivációval, hogy tovább lépjek és kövessem az álmaim."

 

 

Fabrizio: "Mi a jelenlegi helyzeted?

 

Antony: "Remélem az emberek figyelnek rám és megértenek engem és elfogadják, hogy az ami motivál a boldogság felé visz engem. Szükségem van erre a váltásra, hogy továbbra is magas szinten teljesíthessek. Az Ajax mindentől független mindig a szívemben marad."

 

Fabrizio: "Mit üzennél az Ajax szurkolóinak?"

 

Antony: "Remélem, hogy az Ajax szurkolói megértenek engem, mert egy futballista nem tudhatja mit hoz a jövő, mert jöhetnek teljesen egyedi lehetőségek, de hálás vagyok mind a klubnak, mind pedig a szurkolóknak az eddigiekért."


Fabrizio Romano

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!