Fernandes: Megmutatkozott a szellemiségünk a Szentek ellen

Bruno Fernandes kiemelte a Manchester United szellemét és áldozatvállalását, miután a Vörös Ördögök 1-0-ra legyőzték a Southapmton csapatát a St. Mary's-ben.


Ferndandes 55. percben szerzett találata biztosította a 3 pont megszerzését a vendégeknek, akik a hét eleji Liverpool elleni 2-1-es győzelemre építettek szombaton. A házigazdák jól szervezettek és fegyelmezettek voltak, így a United számára kevesebb lehetőség adódott a gólszerzésre is a mérkőzés közben.

 

"Nyilvánvalóan nagyon jól tudtuk, hogy nehéz itt játszani" - mondta Bruno az MUTV-nek. "Nagy intenzitással játszanak, jó minőséget képviselnek, fizikális játékosaik vannak elöl és képesek sok problémát okozni. Nagy meccset játszottunk velük, melyben megmutattuk, hogy tudunk nagy áldozatot hozni és képesek vagyunk a lelkünket is beletenni, ezért ez egy nagy győzelem számunkra."

 

Ten Hag a második félidőre újult erővel küldte ki játékosait, melyben Anthony Elanga és Jadon Sancho gyorsasága is szerept játszott, akik próbáltak helyet csinálni a többieknek. A Vörös Ördögök végül egy nagyszerű játék végén jött beadással mattolni tudták a házigazdák védelmét, Dalot tökéletes beadását Fernandes kapásból a kapu jobb alsó sarkába lőtte.

 

"Csodálatos passz volt Diogotól. De úgy gondolom, hogy Jadon mozgásának is köszönhetően juthattam abba a lövőhelyzetbe, szóval ez mindenki részéről szép teljesítmény volt."

 

 

"Ahogy már mondtam is, ha végezzük a dolgunkat a bemozgások terén, amikor kell, akkor képesek vagyunk helyet csinálni egymásnak, a végén pedig gólt szerezni."

 

A portugál magnifico góljával a United második győzelmét szerezte meg a szezon során, de Fernadnes elárulta azt is, hogy az igazán kemény munka még csak most kezdődik.

 

"Tovább kell vinnünk ezt a szellemiséget és ezt az áldozatvállalást, amit az elmúlt két meccsen mutattunk" - mondta Bruno a BT Sportnak. "A szezon végéig folytatnunk kell ezt, hiszen ezt követelik meg ez a klub. Ezt minden játékos tudja jól és szerintem érezni is lehetett ezt a Liverpool elleni mérkőzést követően."

 

"Ma is ebben állapodtunk meg meccs előtt. felállítottuk a mércét és folytatjuk a munkát és amiben csak lehet javulnunk kell. Győztünk és ilyenkor nagyon boldogok vagyunk, legyen az akár idegenben, vagy otthon. Minden meccset meg akarunk nyerni és ez lesz az, ami a Manchester Unitedet jellemezni fogja."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!