Antony: Máris otthon érzem magam

A Manchester United legújabb nyári igazolása, Antony már most otthon érzi magát annak köszönhetően, hogy számos ismerős arccal találkozhat Carringtonban.


A brazil támadó csapattára lesz Frednek és Casemironak, akikkel a a válogatottból jól ismerik egymást, illetve korábbi Ajaxos csapattársa, Lisandro Martinez sem lesz számára ismeretlen, miután Erik ten Hag irányításával együtt játszottak a holland bajnoknál.

 

A United erős dél-amerikai kontingense segíteni fog Antony-nak, hogy jól érezze magát az új környezetben.

 

"Először is nagyon boldog vagyok, hogy itt brazilokkal is találkozhatok" - mondta a klubmédiának adott exkluzív interjújában. "Ma reggel már összeölelkezhettem Freddel, Casemiroval pedig szinte folyamatosan beszéltünk telefonon."

 

"Nagyon örülök, hogy újra találkozhatok velük a válogatotton kívül is. Reményeim szerint sokat tanulhatok majd tőlük. Fred mesélt nekem a klubról és úgy gondolom, hogy a Manchester Unitednél történelmet írhatok és fejlődhetek a két brazil csapattársam mellett."

 

Casemiro, akár csak Antony, szülőföldjükön a Sao Paolo csapatánál csiszolta tudását és mindketten nagyon büszkék a neveltetésükre.

 

"Abszolút, ugyan abból a Sao Paolo-i csapatból származunk" - tette hozzá. "Soha nem játszottunk együtt a korkülönbség miatt, de az, hogy most ugyanazon a pályán és öltözőn osztozhattunk és együtt játszhatunk, az igazán különleges."

 

 

"Nagyon boldog vagyok, hiszen mindketten ugyan arról a helyről jöttünk, a Sao Paolo-i ifjúsági csapattól, ma pedig együtt játszhatunk ebben a nagyszerű klubban. Az egymásnak küldött üzenetekből pedig már kiderült, hogy mindketten történelmet akarunk írni a Uniteddel."

 

Nemzetközi viszonylatban a futballt nézve Brazília és Argentína között éles rivalizálás alakult ki, ettől függetlenül viszont Antony jó barátságban van Martinezzel, akivel az Ajaxnál töltött időkben játszottak együtt.

 

A Premier League-ben remekül teljesítő védő már az átigazolási tárgyalások során felvette a kapcsolatot egykori és most újdonsült csapattársával.

 

"Igen, állandóan üzeneteket küldött nekem" - mondta Antony. "Két évet töltöttünk együtt az Ajaxnál, nagyon erős barátság alakult ki közöttünk. Nagyon tisztelem őt és a családját, akiket volt szerencsém megismerni."

 

"Örülök, hogy újra együtt vagyunk, hogy történelmet írhassunk. Ma és tegnap is üzent nekem, folyamatos kapcsolatban vagyunk és ő egy nagyszerű barát, akit a futballnak köszönhetek. Most ismét együtt vagyunk és arról beszélgetünk, hogy itt együtt nagyszerű dolgokat lehet elérni."

 

"Martineznek megvan a maga argentinos stílusa, amit jól ismerek. Imádom és ez engem is motivál, ahogy látom őt játszani. Ahogy belemegy a párharcokba, ahogy játszik, a szívét-lelkét odateszi a pályára. Én ugyanilyen személyiség vagyok, ő jól ismer és ezt tudja pontosan. Odateszem magam, vért, verítéket és könnyeket sem sajnálva. Ha el kell hagynom a pályát, akkor az nagyon fájó, hiszen ez az életem, ez a munkám. Martinezt látva tudom, hogy ő egy nagyszerű játékos, amit már mindannyian láthattak az emberek. Ő egy igazi jó értelemben vett őrült."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!